Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Blog

Gardul ascuns alterntiva lantului
Câinii trebuie să petreacă cât mai mult timp în afara casei în aer liber. Le place să fie în mijlocul naturii unde pot fugii de voie, se pot juca nestingherit și să facă pe detectivul de mirosuri. Din păcate poteca ispititoare de miros nu se termină la hotarul proprietății tale și nici câinele tău nu se va oprii acolo. Atunci cum îi dai liber la alergat pentru prietenul tău blănos, astfel încât să rămână pe teritoriul curții tale unde nu îl pândește nici un pericol?...
Colleen Paige inițiatorul Zilei Internaționale a Câinelui

De 15 ani în această zii majoritatea stăpânilor de câini acordă o atenție mai specială celui mai bun prieten al lor, câinele. Pornită la drum din Statele Unite ca Ziua Națională a Câinelui, din inițiativa expertului în stil de viață și activist pentru drepturile animalelor Colleen Paige, sărbătoarea tinde să devină globală și este sărbătorită și la noi în țară, individual sau colectiv cu evenimente dedicate: expoziții și concursuri de frumusețe canină.

...
Câine bând apă
Marea majoritate a stăpânilor de câini doresc să ofere tot ce este mai bun și mai sănătos patrupedului lor. De la libertatea de a-i lăsa să alerge în curte (chiar dacă spațiul este delimitat de un gard invizibil), la oferirea celei mai sănătoase și nutritive mâncăruri și nu în ultimul rând asigurarea hidratării cât mai echilibrate a câinelui, toate aceste aspecte sunt foarte importante pentru sănătatea lătrătorului preferat al familiei...
Steag dresaj Dogwatch
Fiecare câine este înțelept în felul lui, dar de MacGyveri canini încă nu am auzit. Deocamdată nu își pot confecționa unelte din orice pentru a scăpa din perimetrul stabilit de gardul invizibil Dogwatch și probabil încă nici teleportartarea nu a fost inventată în societatea canină. Cu toate acestea din când în când sunt examplare care reușesc să se infiltreze pe teritorii unde în mod normal nu ar trebui să fie.
Cea mai frecventă întrebare pe...
24 aprilie 2019 Ziua Internațională a Câinelui Ghid
Prietenii noștrii blănoși sunt amintiți cel mai adesea ca cei mai buni prieteni ai omului, dar pe lângă această relație afectivă ei salvează vieți, scotocind printre dărămături după un cutremur sau sub zăpadă în cazul unei avalanșe, execută serviciu de pază, ajută oamenii legii la detectarea materialelor stupefiante sau chiar al explozibililor, iar câinii călăuză își dau toată silință să facă viața stăpânului lor cu dizabilități viziuale, cât mai independentă.
...
Prevenirea ruperii cablului de delimitare la gardul invizibil Dogwatch
În înregistrarea de blog anterioară am semnalat doi factori cauzatori ai ruperilor cablului de delimitare pe care nu prea le poți controla, respectiv intemperiile vremii și mamiferele rozătoare mici. Însă efectuarea unor lucrări de amenajare în grădină pot conduce la același rezultat. Indiferent dacă este vorba de aerisirea gazonului, îndepărtarea unui copac sau instalarea unui nou sistem...
Ruptura cablu de delimitare gard invizibil
Plasând cablul de delimitare cu atenție și minuțiozitate in vederea îngrădirii spațiului de protejat te scapă de bătăi de cap ani in șir, dar totusi ruperea cablului poate să apară din cauza unor forțe externe. Cel mai adesea sunt rezultatul intemperiilor vremii sau a unor mamifere native mici care sapă în jur căutând hrană. La ivirea unui astfel de defectiuni cainele tau v-a avea cale libera catre evadare.

...

Popularitatea cainilor in Europa

Cainii sunt tratati foarte diferit de la continent la continent, de la tara la tara si chiar de la gospodarie la gospodarie. Daca de exemplu in Japonia populatia patrupezilor este mai numeroasa decat cea a copiilor, in China in orasul Yulin se tine anual un festival al carnii de caine unde sunt sacrificati aproximativ 10.000 de caini, pentru consumatie, iar in India sunt invinuiti pentru raspandirea rabiei si din aceasta cauza foarte multe exemplare sunt otravite.

...
Cadou de Craciun si pentru cainele tau

Daca printre membrii familiei se numara si un caine, probabil ii doresti sa-i faci si lui o surpriza de Craciun cum fac majoritatea proprietarilor de caini. Bineinteles latratorul tau fidel nu se v-a supara nici daca il uiti, deoarece nu are nicio idee despre sarbatori, dar cu o jucarie noua sau cu un accesoriu mai confortabil il poti face mai bucuros. De ce sa fie lasat afara chiar in perioada cand toti suntem cuprinsi de febra cadourilor?
...

Caine la salon de infrumusetare

Prietenului tau de nadejde nu ii pasa cat de bine esti imbracat sau cum arati, el/ea te accepta asa cum esti, neconditionat. Daca vrei sa-l recompensezi pentru aceasta calitate dar nu ai nici o idee, sau momentan bugetul tau este restrans si nu il poti duce la un spa ori salon pentru caini, iti propunem 5 metode simple dar in acelasi timp excelente de rasfat la care nici un blanos nu ar latra “Nu”. Vor fi recunoscatori pentru timpul pretios petrecut impreuna. Incearca-le...