Blogul lui admin | www.dogwatch.ro

Zgărzi şi garduri de perimetre invizibile pentru câini şi pisici

garantie pe viata  best buymoney back garanty family choice awards comodo SSL certificate logo

Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Blogul lui admin

Care este gardul invizibil Dogwatch ideal pentru un Cane Corso?

Potrivit Google Trends cea mai populară rasă de câini în căutările pe internet în România în perioada iunie 2021-iunie 2021 este Cane Corso reprezentantul rasei mastiffilor. Motivele acestei popularități sunt multiple, dar foarte probabil nu are nici o legătură cu înmulțirea populației de urși în țară și nici  cu Covid 19. Caracteristici care l-au predestinat pentru acest statut este mai mult ca sigur loialitatea față de familie (nu-i de mirare este o rasă italiană), inteligența și protectivitatea, fiind un foarte bun câine de pază.

Top 5 cele mai căutate rase de câini în România – online

Fiind pasionați și iubitori de câini, cu toții avem rase preferate. De cele mai multe ori preferințele noastre sunt influențate de experiențele trăite în copilărie. Unii dintre noi au aminitiri plăcute legat de Ciobănescul German deținut în copilărie, alții au îndrăgit o anumită rasă din filmele sau desenele animate vizionate (Lassie, 101 Dalmațieni, Pistruiatul), iarăși alții au avut o relația specială cu câinele unui prieten, vecin din copilărie.

Cum se instalează gardul invizibil Dogwatch?

Gardul ascuns (invizibil) Dogwatch este una dintre cele mai avansate și flexibile garduri ascunse achiziționabile în România. Sistemul de gard invizibil nu numai că îți va ține patrupedul tău jucăuș în teritoriul stabilit în grădină, dar în acelaș timp poate fi folosit și pentru a-l ține la distanță de teritoriile mai speciale cum ar fii grădina cu flori sau piscină. Mai mult se poate atașa și la gardul deja existent pentru a-l stopa să sape sub sau să sară peste gard.

Top 5 rase de câini populare dintre rasele mai vechi

Majoritatea oamenilor care au un tovarăș patruped în viața lor de zi cu zi, știu din experiență că cel mai bun prieten al lor este necuvântătorul din preajmă care îi trezește dimineața, îi invită la plimbare ziua iar în zilele puțin nefaste îi înveselește. Potrivit revistei The Scientist această amiciție a început cu 30 zeci de mi de ani în urmă când haite de lupi au intrat în contact cu humanoizii vânători-culegători de atunci.

Oare poate fi folosit gardul invizibil Dogwatch în cazul unui Husky Siberian?

Când vrei să imaginezi cum arată un Husky Siberian cel mai probabil îl vei imagina ca fiind un câine aflat în mișcare, trăgând sania, făcând ture de alergat în parc sau jucându-se cu prietenii din haită. Husky-ul Siberian este una dintre cele mai energetice și independente rase de câini de pe glob, dar sunt și renumiți ”artiști ai scăpării”, fiind de foarte multe ori surprinși săpând sub sau sărind peste gard.

De ce produsele Dogwatch® nu sunt periculoase pentru patrupedul tău?

Veterinarii, profesioniștii pentru animale de companie și antrenorii pentru animale de companie din întreaga lume dețin și recomandă gardurile invizibile DogWatch®. Oricare ar fi nevoile dvs. de reținere a animalelor de companie, un gard invizibil DogWatch este cel mai bun mod de a oferi animalului tău libertatea pe care o merită, păstrându-l în același timp în siguranță.

Cumpără zgardă SideWalker pentru plimbări fără probleme

Pentru câinele tău activitatea zilnică cea mai așteptată este plimbarea. În primul rând pentru că apreciează timpul petrecut cu tine iar în al doilea este o bună ocazie să exploreze mirosurile din împrejurimi, să-și satisfacă curiozitatea neînsetată și să se socializeze.
Plimbarea trebuie să fie o plăcere pentru amândoi și nu o povară. Însă sunt câini care devin foarte entuziasmate înainte și în timpul plimbării, nu răspund la comenzi, trag de lesă în continuu și în toate direcțiile. Dresajul cu zgarda de plimbare SideWalker poate preîntâmpina aceste situații.