Blogul lui admin | www.dogwatch.ro

Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Blogul lui admin

De ce produsele Dogwatch® nu sunt periculoase pentru patrupedul tău?

Veterinarii, profesioniștii pentru animale de companie și antrenorii pentru animale de companie din întreaga lume dețin și recomandă gardurile invizibile DogWatch®. Oricare ar fi nevoile dvs. de reținere a animalelor de companie, un gard invizibil DogWatch este cel mai bun mod de a oferi animalului tău libertatea pe care o merită, păstrându-l în același timp în siguranță.

Cumpără zgardă SideWalker pentru plimbări fără probleme

Pentru câinele tău activitatea zilnică cea mai așteptată este plimbarea. În primul rând pentru că apreciează timpul petrecut cu tine iar în al doilea este o bună ocazie să exploreze mirosurile din împrejurimi, să-și satisfacă curiozitatea neînsetată și să se socializeze.
Plimbarea trebuie să fie o plăcere pentru amândoi și nu o povară. Însă sunt câini care devin foarte entuziasmate înainte și în timpul plimbării, nu răspund la comenzi, trag de lesă în continuu și în toate direcțiile. Dresajul cu zgarda de plimbare SideWalker poate preîntâmpina aceste situații.

Ce îți comunică câinele prin lătrat?

Este un lucru cât se poate de firesc pentru câini să latre. Lătratul este felul lor de a comunica și o metodă de a se exprima. Pentru o relație cât mai bună este foarte important să fi capabili să interpretezi aceste vocalizări ale patrupedului tău, să știi să deosebești dacă vrea să te avertizeze de un pericol iminent sau doar vrea să se joace. Sunt și ocazii când lătratul devine excesiv și nu cunoști motivul, iar vecinul este exasperat.

5 motive să-ți plimbi câinele regulat

Plimbarea de zi cu zi este un eveniment foarte important în programul patrupedului. Pentru câini este o sursă de stimulare mentală, o oportunitate de mișcare, o șansă de socializare și un bun prilej de dresaj. În plus, vă scoate pe amândoi din casă și în timp ce vă plimbați se întărește legătura între voi iar puțin aer liber v-a fii benefic și pentru tine. Pune mâna pe lesa de plimbare și poate să înceapă ”petrecerea”.

SmartFence un nou super produs Dogwatch Made in USA

Tehnologia evoluează și Dogwatch ține pasul cu această evoluție prin lansarea pe piața a variantei mai sofisticate și evoluate a deja consacratelor garduri ascunse. Familia de produse a gardurilor ascunse sau invizibile sunt dedicate și utilizate cu succes atât protecției patrupezilor (cel mai adesea câinilor, dar sunt folosite eficient și în cazul pisicilor) cât și a spațiilor din grădină unde acestea nu ar trebui să se perinde: grădina cu flori, bazin de înot etc...

Un nou job pentru câini

Un nou job începe să se contureze pe piața muncii destinată patrupezilor lătrători și anume asistent de lectură pentru copii. Evident nu vor să facă concurență învățătoarelor, nu și-au propus să învețe copii să citească, dar potrivit unui studiu efectuat de instituția canadiană UBC Okanagan's School of Education prezența câinilor în timpul lecturii are un efect motivant asupra odraslelor, copii implicați în studiu au fost mai interesați de lectură și mai competenți în înțelegerea textului citit.

Lecturi pentru copii cu și despre câini pentru vacanța de vară

În sfârșit a venit vacanța pentru majoritatea copiilor. Sperăm ca după atâtea cursuri on-line prichindeii nu au uitat gustul libertății oferit de joaca în aer liber cu patrupedul familiei. Însă vor fi și zile ploioase în care pe lângă jocul pe calculator și lectura trebuie să-și facă loc în program. Legătura puternică între copil și câine poate fii o punte de legătură ca să-l apropiem de cărți. Citind despre prietenii lor, copiii o fac cu mai mare plăcere.

Câinii “la datorie “ din nou...

De-a lungul timpului acești inimoși patrupezi ne sunt alături în foarte multe lupte, ba contra traficanților de droguri, ba la identificarea dispozitivelor explozive. Ne ajută la găsirea posibililor supraviețuitori în cazul unor dezastre naturale (cutremure, indundații,avalanșe) și nu este deloc neglijabilă rolul lor în detectarea a unor boli cum ar fi cancerul sau boala Parkinson. O altă luptă a început cu apariția noului inamic numit Covid-19 și ei sunt la datorie.