2 super idei de cadou pentru iubitorii de câini | www.dogwatch.ro

Zgărzi şi garduri de perimetre invizibile pentru câini şi pisici

garantie pe viata  best buymoney back garanty family choice awards comodo SSL certificate logo

Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

2 super idei de cadou pentru iubitorii de câini

Surprinde o persoana importantă din viața ta, iubitor de câini cu un cadou special. Fiind cele mai magice și amuzante creaturi de pe pământ, câinii merită un cadou acum în perioada sărbătorilor de iarnă iar tovarășul lor la fel. Sunt câteva căi de abordare a acestui cadou. Poate fi un cadou distractiv, amuzant pentru patruped, sau un cadou cu tematică canină pentru stăpâni cărora le place să fie înconjurați cu aceste tipuri de accesorii, dar poate fi și un cadou util care va ușura viața de zi cu zi a amândurora.
Cele două super idei de cadouri pe care îți sugerăm fac parte din această ultimă categorie.

1. Gardul invizibil ”Smart Fence”

Accesoriile cu tehnologii avansate ne înconjoară la tot pasul, ușurându-ne viața. Gardul invizibil Dogwatch Smart Fence este un membru marcant al acestor accesorii dedicat patrupezilor.
Gard ascuns Dogwatch SmartFence
Dacă persoana importantă din viața ta se confruntă cu protejarea anumitor zone din curtea casei, de firea mai curioasă a câinelui cu gardul invizibil SmartFence îl vei face mai mult ca bucuros. Este accesoriul dedicat proprietarilor de câini cărora le place să știe că atât patrupedul lor cât și spațiile interzise lui sunt în siguranță și blănosul lor este fericit. Datorită tehnologiei de ultimă oră cu care este dotat gardul invizibil, sistemul poate fi individualizat pentru orice rasă, vârstă sau personalitate a animalulului de companie.
Gardul SmartFence conectat cu telefonul inteligent printr-o aplicație WebApp trimite alerte la apariția oricărui eveniment care influențează siguranța câinelui, de la alertă privind starea bateriei la alertă de pană de curent, fir de limitare rupt până la alerte de conectivitate emițător sau receptor. Fiind conectate cu telefonul mobil inteligent urmărirea activității câinelui, setările sistemului poate fii vizualizat oricând și oriunde.
Bineînțeles înainte să iei o decizie te interesează și în detaliu produsul. Prezentarea acestuia, caracteristicile, întrebările cele mai frecvente legat de gardul ascuns SmartFence le găsești aici.
Un alt accesoriu util pentru toți proprietarii de câini este zgarda de plimbare.

2. Zgarda de plimbare SideWalker SW-5

Persoana importantă din viața ta, iubitor de câini sigur își duce zilnic de două ori tovarășul lui patruped la plimbarea mult meritată, de ”ușurare”, explorare și antrenament. Pe parcursul acestor plimbări probabil și tu ai fost martor la situații imprevizibile, când câinele nu asculta comenzile stăpânului. Zgarda de plimbare SideWalker SW-5 este conceput pentru asemenea situații.
SideWalker zgarda de plimbare ideala
Ajută câinele să nu fie nestăpânit prin eliberarea unui stimul electric pentru corecția comportamentului. SideWalker SW-5 este accesoriul ideal pentru a dezobișnui câinele de obiceiurile incorecte. Lecția odată învățată v-a crea o experiență de plimbare mult mai agreabilă. Zgarda de plimbare Dogwatch este un produs de calitate, rezistent recomandat pentru oricărei rase de câini indiferent de personalitate sau talie.
Foto:AdobeStock