Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

De ce sa alegi un gard invizibil DogWatch?

Deoarece pe piata din Romania sunt multe firme, care comercializeaza garduri invizibile pentru caini si pisici, ne-am gandit ca ar fi un subiect interesant sa iti scriem despre caracteristicile, care ne difenentiaza de concurenta. Acest subiect te ajuta sa ai toate informatiile la indemana sa poti alege ce doresti.

Stim ca patrupedul tau este un membru important al familiei, de aceea ne-am straduit de-a lungul timpului sa dezvoltam garduri invizibile, care te ajuta si care nu iti afecteaza cainele. Mai jos te rog sa gasesti caracteristici, care ne diferentiaza de concurenta:

  1. Datorita calitatii si increderii fata de produsele proprii, avem posibilitatea sa oferim garantie pe viata la gardurile invizibile DogWatch. Pana in momentul de fata nici o firma din acest domeniu nu are posibilitatea sa ofere aceasta garantie. Desigur, fiecare agent isi lauda propriul produs, dar nu cu totii pot sa si argumenteze cele promise. Garantia pe viata nu este o expresie de marketing ca sa crestem vanzarile, este o garantie, o promisiune, incredere oferita, deoarece ne alegeti pe noi.
  2. Deoarece tehnologia avanseaza in continuu, suntem nevoiti sa dezvoltam produse, care isi fac treaba in orice conditie. Din acest motiv inginerii gardurilor invizibile DogWatch au dezvoltat caracteristica de ultima generatie Safelink. Acest lucru, insemnand ca sistemele noastre functioneaza pe baza undelor radio FM si nu se interfereaza cu electrocasnicile. Ex.: daca ai poarta electrica, patrupedul tau va primi un impuls electric atata timp, cat se deschide/inchide poarta. Deoarece undele radio FM sunt folosite doar in aviatie, nici un semnal nu va perturba functionarea gardului invizibil DogWatch.
  3. Deoarece cainii sunt caini, am avut nevoie de o solutie, ca sa se schimbe automat intensitatea impulsurilor treptat, ca sa nu cumva sa iasa cainele Dvs. din zona dorita. Am gasit solutia si pentru aceasta problema. Cainii in functie de rasa si personalitatea lor, isi testeaza zilnic granita zonei in care primesc avertizarea. Eram nevoiti sa eliminam sansa sa iasa din perimetrul dorit si sa nu se mai intoarca, de aceea am dezvoltat caracteristica de ultima generatie Automemory. Acest lucru insemnand faptul ca daca cainele tau intra de 2 ori in raza de actiune a sistemului in 24 de ore, sistemul automat se seteaza la un nivel mai mare de impuls electric. In cazul in care in urmatoarele 24 de ore nu se mai apropie de cablu, revine la setarea anterioara.
  4. Exista pericole, care nu pot fi stiute de la inceput, de aceea ne-am gandit la o solutie, ca sa nu iti punem viata cainelui in pericol. Ex.: ce se intampla, daca cainele tau este in apropierea zonei de evitat si ramene imobilizat in raza de actiune a cablului de delimitare? Nici un producator nu isi asuma raspunderea daca se intampla acest lucru, dar la DogWatch sistemele au fost dezvoltate in asa fel, sa se opreasca impulsul electric, daca cainele tau este in raza de actiune a cablului, mai mult de 15 secunde.
  5. Consumul de baterii este o problema foarte des intalnita in acest domeniu. Schimbarea bateriilor si pretul bateriilor nu este de fiecare data o problema, dar este o neplacere. Durata de viata generala a unei baterii este de maxim 3 luni la concurenta si costa aproximativ 20 Ron. Receptoarele DogWatch au fost dezvoltate in asa fel sa aiba un consum de energie scazut si bateriile sa tina cat mai mult. Durata de viata generala a unei baterii este de 6 luni (in  cazul receptoarelor R12 Mini si R7 Mini) sau 2 ani (in cazul receptoarelor R12 si R9).