Garantii oferite de DogWatch.ro

favorite Vizualizari: 188
Garantii oferite de DogWatch.ro
Increderea clientilor este foarte important pentru noi si din acest motiv am decis sa iti oferim garantii pentru a elimina retinerile in achizitionarea produselor. Garantiile oferite au fost dezvoltate in asa fel sa acoperim cele mai mari frici cu care te confrunti.
Ce se intampla in cazul in care produsul nu face fata cainelui meu sau pur si simplu nu functioneaza conform asteptarilor?

Iti oferim 30 de zile garantie ramburs pret: in cazul in care produsul nu face fata cainelui tau, nu esti multumit de acesta sau pur si simplu nu iti place, ai la dispozitie 30 de zile sa returnezi produsul complet si iti viram banii in cont.

De unde sa stiu ca gardul invizibil DogWatch este de calitate mai buna, decat produsul concurentei?

Iti oferim garantie pe viata: la toate modelele de garduri invizibile DogWatch iti oferim garantie pe viata. Acesta nu este o expresie de marketing, ca sa convingem clientii. Solutionam orice problema de garantie si in viitor si de cele mai multe ori prin inlocuirea produsului cu unul nou.

De unde sa stiu ca dupa comanda ma mai ajutati in rezolvarea problemelor sau cel putin daca mai raspundeti la telefon?

Iti oferim garantia asistentei: echipa dogwatch.ro iti sta la dispozitie in fiecare zi a saptamanii intre orele 7-22. In cazul in care totusi nici un reprezentant din departamentul de vanzari nu iti raspunde la intrebari, te rog sa lasi un mail sau lasa-ne un mesaj pe site cu problema aparuta, data si ora cand a fost contactat persoana care nu a raspuns si iti oferim 5% reducere pe viata din toate comenzile plasate din acel moment.

Ce se intampla daca produsul livrat nu este identic cu cel comandat?

Garantia livrarii produsului comandat: iti garantam faptul, ca iti va fi livrat produsul comandat de tine. In cazul in care produsul comandat nu este acelasi pe care l-ai comandat, ne asumam intreaga responsabilitate si in termen de 2 zile lucratoare vom inlocui produsele cu cel comandat de tine, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de noi.

Ce sa fac daca produsul comandat nu-l aveti pe stoc?

Garantia alternativei: In cazul comenzii unui gard invizibil sau zgarda de dresaj indisponibile pe stoc, va punem la dispozitie un alt model de gard invizibil sau zgarda de dresaj, pe care il puteti folosi pana la onorarea comenzii. Conditia acestei garantii este, ca produsul comandat sa fie platit integral in avans. Distrugerea in totalitate sau partial al produsului provizoriu, atrage dupa sine plata despagubirii la valoarea de piata.

Cum procedez daca produsul comandat nu se livreaza la timp?

Garantia livrarii produselor la timp: firma noastra garanteaza livrarea produselor comandate la termenele prestabilite de catre client si departamentul de vanzari a societatii. In cazul produselor nelivrate la timp, indiferent de cauza, DogWatch.ro acorda despagubiri de intarziere, eventuale neplaceri cauzate, in cuantum de 1%/zi din valoarea produselor nelivrate la timp. Cuantumul despagubirii nu poate depasi valoarea produselor in cauza. Daca intarzierea depaseste 30 de zile lucratoare comanda se livreaza GRATUIT iar contravaloarea va fi rambursata clientului in totalitate in termen de maxim 5 zile lucratoare sau se poate utiliza la urmatoarea comanda la alegere.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie