Gardurile invizibile Dogwatch nu numai pentru câini

favorite Vizualizari: 334
Gardurile invizibile Dogwatch nu numai pentru câini
Deși numele mărcii Dogwatch sugerează clar cărui animal de companie sunt destinate gardurile ascunse (invizibile), utilizarea produsului și în cazul altor animale de companie nu prezintă nici un pericol la sănătatea și siguranța acestora. Sistemul complet outdoor Dogwatch se poate folosi pentru pisici, dar poate oferii siguranță, libertate și altor animale de companie atipice țări noastre cum ar fi porcușorii din rasa Vietnameză. Doar tehnicile de antrenament trebuiesc adaptate pentru fiecare animal în parte.
Receptor R7 pe gâtul pisicii
Pe plan global după câini pisicile sunt animalele de companie cele mai numeroase care se bucură de siguranța oferită de sistemul de gard ascuns Dogwatch. Receptorul R7 Mini având dimensiunile 55x30x20 cm și o greutate de 50 g este potrivit pentru orice rasă de pisică.
Receptor R7 mini ideal pentru pisici
Dresajul de învățare trebuie adaptat nevoilor specifice ale felinelor, a căror majoritate nu acceptă să fie ținuți pe lesă iar comenzile verbale nu se pot folosi la fel de eficient ca în cazul câinilor. La instalarea gardului pentru limitarea spațiului desemnat pisicii, trebuie luat în calcul abilitățile mai eficiente de scăpare a acestuia (de exemplu se pot cățăra ușor pe un copac fentând gardul invizibil). Elementele vizuale cum sunt stegulețele de marcare perimetru, folosite la începutul trainingului dar eliminate pe parcurs în cazul câinilor după ce sau obișnuit cu limitele spațiului desemnat, sunt elemente vizuale permanente pentru pisici, oferind acestora o modalitate ușoară de recunoaștere oricând a graniței teritoriului lor. Pentru pisici perioada de acomodare cu gardul invizibil ține în jur de două săptămâni. Odată dresați acestea pot hoinării liber în curte și explora spațiul după voia lor, iar stăpânii lor se pot odihnii liniștiți.
Nu este un animal de companie specific Europei dar peste ocean foarte mulți în loc de câini sau pisici au ales să-și împartă casa și grădina cu porcușorul de rasă Vietnameză. Evident o grădină de zarzavaturi sau un lac în care se pot bălăcii este o tentație prea mare pentru aceste animale.
Porcușor la dresaj cu gardul invizibil Dogwatch
Soluția aleasă de mulți proprietari pentru înlăturarea acestei probleme a fost gardul invizibil Dogwatch. Deși la prima vedere pare o adevărată provocare, potrivit Kirk Nielsen agent Dogwatch din Santa Barbara, porcușorii sunt animale foarte inteligente și învață foarte repede. În timpul dresajului el a folosit o curea mai largă care se potrivea gâtului mai gros și a dublat numărul stegulețelor de marcare perimetru pentru a crea o graniță vizuală cât mai evidentă și clară. A început dresajul cu alerte sonore și numai după două zile a trecut la corecția de impulsuri electrice. Porcușorul și-a învățat lecția foarte repede, unde se poate hoinării în voie și unde nu.
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie