Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Pot fenta câinii gardul invizibil Dogwatch?

Fiecare câine este înțelept în felul lui, dar de MacGyveri canini încă nu am auzit. Deocamdată nu își pot confecționa unelte din orice pentru a scăpa din perimetrul stabilit de gardul invizibil Dogwatch și probabil încă nici teleportartarea nu a fost inventată în societatea canină. Cu toate acestea din când în când sunt examplare care reușesc să se infiltreze pe teritorii unde în mod normal nu ar trebui să fie.
Cea mai frecventă întrebare pe care îl primim legat de gardul invizibil Dogwatch este: “Poate câinele să scape din perimetrul înconjurat cu gardul invizibil Dogwatch?” Răspunsul este că în cazul în care dresajul inițial a fost efectuat corect acest eveniment poate surveni foarte rar și apariția lui se datorează în proporție de 99% următoarelor cauze:

1. Zgarda lăsată prea larg

Pentru a-și face treaba conform parametrilor de funcționare posturile de contact trebuie să atingă pielea câinelui. Zgarda aflată la gâtul patrupedului are și rolul de a emite semnalul de atenționare, dacă blănosul este prea apoape de zona de atenționare. El este dresat să se retragă când aude (simte) acest semnal de avertizare. Dacă merge mai departe v-a primii o mică atenționare numit și corecție de la zgarda aflată pe gâtul lui. În cursul dresajului, animalul tău de companie v-a învăța să recunoască limita spațiului îngrădit pentru el. Dacă zgarda este lăsată prea larg posturile de contact neatingând pielea patrupedului tău atunci ești numai posesorul unui accesoriu de făcut zgomot scump, indiferent dacă folosiți zgarda de ceva vreme sau sunteți novici.

2. Baterie consumată

Toate receptoarele folosite cu gardul invizibil Dogwatch sunt dotate cu baterii care au o durată de viață de la 6 luni la doi ani în funcție de model. Una din proprietățile care recomandă acest sistem de gard invizibil este durata de viață a bateriilor, celelalte produse din această categorie au baterii care își dau suflarea după 2-3 luni. Fiind în cunoștință de cauză că bateria are o durată de viață lungă și un indicator care semnalizează când bateria este aproape de descărcare reduce șansa ca prietenul tău blănos să părăsească spațiul delimitat lui.

3. Echipament defectat

Accesoriul supus cel mai tare uzurii la sistemul de gard invizibil Dogwatch este zgarda. Chiar și cele mai scumpe accesorii se pot defecta în timpul folosinței. Cea mai bună metodă să te asiguri că acest lucru nu s-a întâmplat pe parcurs este să verifici periodic dacă funcționează la parametrii corecți.

 

Atâta timp cât funcționarea zgărzii este verificată periodic, este păstrată distanța corectă între posturile de contact și gâtul patrupedului, bateria este în perioada de funcționare prescrisă evadarea prietenului tău blănos este improbabil.