Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

SmartFence un nou super produs Dogwatch Made in USA

Tehnologia evoluează și Dogwatch ține pasul cu această evoluție prin lansarea pe piața a variantei mai sofisticate și evoluate a deja consacratelor garduri ascunse. Familia de produse a gardurilor ascunse sau invizibile sunt dedicate și utilizate cu succes atât protecției patrupezilor (cel mai adesea câinilor, dar sunt folosite eficient și în cazul pisicilor) cât și a spațiilor din grădină unde acestea nu ar trebui să se perinde: grădina cu flori, bazin de înot etc...

Ce este de fapt un gard invizibil (ascuns) DogWatch SmartFence?
Componente SmartFence

Principalul scop al gardului invizibil DogWatch SmartFence este de a ține câinele tău în perimetrul grădinii împrejmuit de acest gard sau să semnalizeze dacă blănosul familiei a încercat să treacă acest gard. Gardul invizibil DogWatch SmartFence include un sistem de comunicație care îți furnizează în e-mail următoarele informații foarte importante despre patrupedul tău și funcționalitatea gardului:

  • a încercat să scape din perimetrul desemnat lui
  • te ține la curent despre activitatea lui zilnică
  • este o întrerupere a cablului de delimitare
  • care este nivelul de încărcare a bateriei de pe Zgarda Inteligentă

Principalele caracteristici ale sistemului le găsești aici.
Gardul în sine ca și celelalte garduri invizibile, constă dintr-un cablu îngropat câțiva centimetrii sub pământ care emite semnale radio inofensive cu ajutorul unui transmițător montat în garaj sau în casă. Aceste unde sunt recepționate de zgarda impermeabilă și ușoară aflată la gâtul patrupedului. Dacă câinele tău se apropie de zona de atenționare a gardului invizibil Zgarda Inteligentă emite un semnal audio sau vibrație de atenționare. Dacă câinele își continuă drumul și după acest semnal, atunci Zgarda Inteligentă v-a emite un semnal de corecție moderat, inofensiv. Cu un dresaj adecvat câinele tău v-a învăța să identifice hotarele teritoriului său și să se oprească la semnalul de atenționare.

Prin ce diferă SmartFence de gardul invizibil de bază Dogwatch?

În plus față de gardul invizibil de bază, SmartFence dispune și de un portal de comunicație conectat la internetul de acasă. Portalul recepționează semnalele emise atât de transmițătorul din casă cât și de receptorul de pe Zgarda Inteligentă purtată de câinele tău. Aceste semnale radio comunică informații importante și relevante despre statusul gardului invizibil, al zgărzii purtat de patruped și activitatea de zi cu zi a câinelui. Când portalul detectează o problemă, cum ar fi ruptură pe cablul de delimitare sau bateria de pe Zgarda Inteligentă este aproape descărcat, imediat îți trimite o alertă în e-mail.

Cum se accesează informațiile de pe portal?

Informațiile de pe portalul SmartFence pot fii accesate folosind WebApp-ul SmartFence pe mobilul tău sau pe un calculator desktop. Folosind această aplicație web poți vedea toate alertele emise, activitatea câinelui tău și tentativele sale de intrare în zona de atenționare. Ghidul de utilizare gardului invizibil SmartFence poate fii descărcat aici