Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Te-ai gandit vreodata de ce exista diferenta de pret intre produsele noastre si ale altor furnizori

Mai multi clienti ne-au intrebat, din ce motiv, produsele noastre sunt mai scumpe decat la concurenta. In acest subiect, doresc sa iti explic ce ai in plus daca achizitionezi un gard invizibil DogWatch:
  1. Gardurile invizibile DogWatch functioneaza pe baza undelor radio FM, deci nu sunt interferente cu alte electrocasnice. In cazul altor modele, cablul de delimitare trebuie sa fie la o distanta mare de un gard/poarta din metal, deoarece acestea pot perturba functionarea gardului invizibil.
  2. Caracteristica de ultima generatie Automemory creste treptat intensitatea impulsului, in cazul in care cainele insista sa intre in zona cu avertizare. Aceasta functie ajuta posesorul sa isi poate lasa cainele singur, mai mult timp, deoarece gardul invizibil are grija de el. Nici un alt model nu are aceasta caracteristica.
  3. In receptoarele R12 si R9 este inclus o baterie de 3.6V. Durata de viata generala a bateriei este de 2 ani. La concurenta, la toate receptoarele, bateria tine aproximativ 3 luni. Daca socotim, ca o baterie DogWatch este 42 Ron si o baterie pentru un alt receptor este 18 Ron, inseamna ca pe an veti cheltui 21 Ron in cazul gardului invizibil DogWatch si 72 Ron in cazul gardurilor invizibile de la concurenta.
  4. In cazul sistemelor de garduri invizibile DogWatch oferim garantie pe viata. Nici un furnizor nu are posibilitatea sa ofere garantie pe o perioada asemanatoare.
  5. Gardurile invizibile DogWatch sunt mai sigure decat alte garduri invizibile. Un scurt circuit poate cauza defectarea aparatului sau mai rau, poate pune vieti in pericol. La DogWatch este impamantare dubla, deci aceasta problema este eliminate.