Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Despre DogWatch:

DogWatch.ro este unicul distribuitor al produselor DogWatch si BigLeash din SUA pe teritoriul Romaniei. Din anul 2009 comercializam gardurile invizibile si zgarzile electrice in Romania. De-a lungul timpului ne-am axat pe calitate si servicii de cea mai buna calitate ca sa oferim clientilor si animalelor acestora ce este cel mai bun pentru ei. Am inteles ca patrupedul Dvs. este un membru important al familiei, de aceea produsele noastre sunt cele mai avansate si sigure. Traim intr-o lume in care pretul este foarte important, dar cu totii stim ca cel mai important este calitatea, iar calitatea este extrem de scump in ziua de astazi. Nu cumparati produse care va pun in pericol patrupedul! Alegeti calitatea!

In prezent avem peste 1000 de produse vandute si 127 de parteneri in toata tara. Noi nu vindem produse, ci oferim solutii clientilor nostri. 

Produse comercializate:

  • Garduri cu perimetre invizibile pentru caini si pisici
  • Zgarzi electrice de dresaj
  • Zgarzi de plimbare
  • Zgarzi antilatrat
  • Aparate cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi

Aici puteti sa gasiti mai multe informatii de ce sa ne alegeti pe noi:

Garantie ramburs

Va oferim 30 de zile garantie ramburs pret: in cazul in care produsul nu face fata cainelui Dvs, nu sunteti multumit de acesta sau pur si simplu nu va place, aveti la dispozitie 30 de zile sa returnati produsul complet si va viram banii in cont.

Garantie ramburs

Va oferim garantie pe viata: la toate modelele de garduri invizibile DogWatch va oferim garantie pe viata. Acesta nu este o expresie de marketing, ca sa convingem clientii. Solutionam orice problema de garantie si in viitor si de cele mai multe ori prin inlocuirea produsului cu unul nou.

Garantia livrarii produsului comandat

Garantia livrarii produsului comandat: va garantam faptul, ca va fi livrat produsul comandat de Dvs. In cazul in care produsul comandat nu este acelasi pe care l-ati comandat, ne asumam intreaga responsabilitate si in termen de 2 zile lucratoare vom inlocui produsele cu cel comandat de Dvs., iar cheltuielile de transport vor fi suportate de noi.

Garantia alternativei

Garantia alternativei: In cazul comenzii unui gard invizibil, zgarda antilatrat sau zgarda de dresaj indisponibile pe stoc, va punem la dispozitie un alt model de gard invizibil, zgarda antilatrat sau zgarda de dresaj, pe care il puteti folosi pana la onorarea comenzii. Conditia acestei garantii este, ca produsul comandat sa fie platit integral in avans. Distrugerea in totalitate sau partial al produsului provizoriu, atrage dupa sine plata despagubirii la valoarea de piata.

Garantia livrarii produselor la timp

Garantia livrarii produselor la timp: firma noastra garanteaza livrarea produselor comandate la termenele prestabilite de catre client si departamentul de vanzari a societatii. In cazul produselor nelivrate la timp, indiferent de cauza, DogWatch.ro acorda despagubiri de intarziere, eventuale neplaceri cauzate, in cuantum de 1%/zi din valoarea produselor nelivrate la timp. Cuantumul despagubirii nu poate depasi valoarea produselor in cauza. Daca intarzierea depaseste 30 de zile lucratoare, comanda se livreaza GRATUIT iar contravaloarea va fi rambursata clientului in totalitate in termen de maxim 5 zile lucratoare sau se poate utiliza la urmatoarea comanda la alegere.