Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Garanţie DogWatch

Reprezentantul şi distribuitorul exclusiv al produselor DogWatch Inc. pe teritoriul României este S.C. DAVID INTERNATIONAL S.R.L. (numit în continuare DogWatch România).

DogWatch Inc. şi DogWatch România, sub rezerva termenilor şi condiţiilor expuse mai jos, garantează că va repara sau va înlocui, pe durata garanţiei de la data cumpărării iniţiale produsele ce prezintă defecte de fabricaţie sau de funcţionare.
CU EXCEPŢIA GARANŢIEI MENŢIONATĂ MAI SUS, DOGWATCH INC. ŞI DOGWATCH ROMÂNIA DECLINĂ TOATE GARANŢIILE EXPRESE SAU CELE INSINUATE.

Ca o condiţie a acestei garanţii, Clientul trebuie:

(a) să trimită în decurs de şapte (7) zile de la data achiziţionării cardul de garanţie al produsului la DogWatch Inc., 10 Michigan Drive, Natick, MA 01760, (800) 793¬-3436
(sau la adresa DogWatch România) sau să completeze online înregistrarea garanţiei pe adresa de web >https://www.dogwatch.com/customer-resources/outdoor/outdoor-warranty/,

(b) să informeze DogWatch Inc. şi/sau DogWatch România, despre defect în perioada de garanţie,

(c) să trimită produsul înapoi cu asigurarea şi expediere gratuită la distribuitorul autorizat DogWatch România sau la adresa DogWatch Inc.

SINGURA OBLIGAŢIE A DOGWATCH INC. şi  DOGWATCH ROMÂNIA,  ÎN TEMEIUL ACESTEI GARANŢII, ESTE ACEEA DE A REPARA SAU ÎNLOCUI, PE BAZA APRECIERII PROPRIE ORICE PRODUS SAU PIESĂ PE CARE DOGWATCH INC ŞI DOGWATCH ROMÂNIA O CONSIDERĂ DEFECTĂ.

SUB NICIO FORMĂ DOGWATCH INC. ȘI DOGWATCH ROMÂNIA NU VA FI RESPONSABIL PENTRU NICIO DAUNĂ SPECIALĂ, INDIRECTĂ SAU IMPORTANTĂ REZULTÂND DIN CUMPĂRAREA SAU  UTILIZAREA PRODUSULUI. SUB NICIO FORMĂ RĂSPUNDEREA DOGWATCH INC. ŞI DOGWATCH ROMÂNIA NU VA DEPĂŞI PREŢUL DE CUMPĂRARE A PRODUSULUI.