Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Smart Fence

SmartFence®

Garduri de perimetre invizibile

Următoarea generație de garduri invizibile pentru animale de companie

Sistemul de gard invizibil SmartFence® combină tehnologia radio brevetată FM DogWatch și toate caracteristicile sistemului nostru premiat ProFence (PT4) cu noi funcții de conectare mobilă. Cu SmartFence, câinele dvs. va rămâne în siguranță și fericit și totodată va rămâne conectat - oriunde v-ați afla!

Pret:
1257.14 € + TVA
1496 € (cu TVA)
7186.28 RON (cu TVA) curs BNR+1%
+Taxa de livrare

Alerte privind starea bateriei

Trimite o alertă când este timpul pentru a înlocui bateria din receptorul SmartCollar™. Pe WebApp va apărea o notificare și va dispărea la înlocuirea bateriei.

Alerte cablu de limitare

Trimite o alertă în cazul în care firul de delimitare este deconectat sau rupt. O notificare va apărea în aplicația Web și va dispărea atunci când firul de delimitare este reparat.

Alerte privind oprirea curentului

Trimite o alertă în cazul în care alimentarea se oprește și emițătorul începe să funcționeze pe back-up-ul bateriei PowerPak™. O notificare va apărea pe WebApp și va dispărea atunci când Transmițătorul va fi reconectat la alimentare.

Alerte de conectare a receptorului.

Trimite o alertă dacă receptorul SmartCollar nu se conectează la portalul de comunicare - de exemplu, dacă bateria receptorului este descarcată, dacă receptorul este deteriorat de la o mușcătură de câine sau dacă receptorul se află în afara razei de acțiune a portalului. O notificare va apărea în Aplicația Web și va dispărea atunci când SmartCollar™ se va reconecta la Portal.

Alerte conectivitate emițător

Trimite o alertă dacă Portalul își pierde conexiunea la emițător pentru mai mult de o oră. Acest lucru ar putea fi declanșat de o pierdere de putere, fulger sau avarii. O notificare va apărea pe aplicația Web și va dispărea atunci când semnalul emițătorului se va reconecta la Portal.

Notificări personalizabile

Setați ce alerte doriți activate sau dezactivate. Puteți alege, de asemenea, între notificări prin e-mail, notificări prin mesaje text sau ambele

Adăugați contacte suplimentare

Puteți adăuga mai multe contacte - cum ar fi membrii familiei, sitters pentru animale de companie sau plimbători pentru câini - și puteți alege ce mesaje text / alerte de e-mail doriți să le primească.

Urmărirea activității

Monitorizați zilnic, săptămânal și lunar nivelul de activitate al animalului dvs. de companie. Aflați dacă câinele dvs. a fost activ, moderat activ, ușor activ sau odihnitor.

Monitorizați setările sistemului

Examinați setările sistemului oricând și oriunde.

Mai multe profiluri pentru animale de companie

Adăugați și urmăriți mai multe animale de companie în aplicația dvs. SmartFence WebApp. Creați profiluri individualizate pentru animale de companie pentru fiecare animal de companie.

Rămâi conectat cu animalul tău de companie.

Întrebări Frecvente

Puteți să utlizați Gardul Invizibil (partea de perimetru a gardului) fără Internet. Partea de comunicare al sistemului (alerte de notificări, setări de sistem și activitatea de urmărire) nu va funcționa fără o conexiune la Internet.

Da, puteți primi în continuare alerte prin mesaj text și/sau email și puteți accesa profilul Gard Invizibil™ prin aplicația WebApp de pe orice calculator sau alt dispozitiv de internet activat.

Da, aplicația WebApp a Gardului Invizibil funcționează atât pe iPhone cât și pe dispozitiv Android . Aplicația WebApp nu este o “Aplicație” pe care o descărcați din App Store sau Play Store. În schimb, este o aplicație de internet progresiv, accesibilă cu orice navigator de internet (Safari, Chrome, etc.). Pentru mai multe informații despre cum să accesați ,să configurați și să salvați aplicația WebApp , consultați instrucțiunile de configurare aplicației WebApp.

Zgarda Inteligentă este proiectat cu înțelegerea că animalul dvs. va petrece probabil timp în anumite părți ale curții care ar putea fi dincolo de raza de transmisie a portalului de comuni-care a Gardului Invizibil . Asta e OK! Dacă câinele dvs. este dincolo de intervalul de transmisie al Portalului atunci când Zgarda trimite actualizarea activității orare, datele de activitate nu sunt pierdute ,sunt stocate în interiorul Zgardei până când câinele se întoarce în rază și Zgarda se reconectează. Zgarda va stoca până la 12 ore de date despre activitate. Când Zgarda se reconectează la Portal, datele stocate vor fi adăugate la activitatea dvs. în timpul următoarei actualizări orare.. Zgarda nu trebuie să fie în intervalul de transmisie al Portalului ca să funcționeze Gardul Invizibil. Semnalul Gardului Invizibil continuă să funcționeze chiar și atunci când Zgarda nu este conectat la Internet.

Gardul Invizibil (partea de perimetru a gardului) nu este dependentă de Internet și va funcționa așa cum ar trebui, chiar dacă Internetul dvs. este pe ’Oprit’ sau nu funcționează. Dacă Internetul dvs. este dezactivat sau nu funcționează, nu veți primi notificare de alertă , setări de sistem și activitatea de urmărire până când conexiunea dvs. la Internet este restabilită.

Gardul Invizibil necesită utilizarea unui port de Internet. Este posibil să adăugați porturi la routerul dvs. prin conectarea la un întrerupător de Internet. Aceste dispozitive ar trebui să fie disponibile la magazine.