Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Întrebări frecvente

Pentru montare aveti la dispozitie ghid de utilzator , in pachet aveti toate instrumentele necesare pentru montare. Sistemul se monteaza dupa instructiunile din ghid de utilizator.In cazul in care nu reusiti sa instalati dupa ghid , cereti ajutorul colegilor nostri .

Receptoarele R12 Mini, R12, R7mini, R9 sunt compatibile cu sistemele Dogwatch. In schimb receptorul 2015 V  este compatibil cu Gardul Invisibil Canifugue 2015V, cu sistemele Dogwatch nu este compatibil .Consultati cu consilerii nostri inainte de a deplasa comanda , sa fiti sigur ca ati ales produsul corect .

 Sistemul functioneaza cu 3 lucruri esentiale: transmitator, cablu de delimitare , receptor (cea ce este pe zgarda ) .Cablu de delimitare este legat la transmitator care se alimenteaza din priza , cand se apropie caninele de cablu de delimitare prin  receptorul care este asezat pe zgarda cainele primeste  prima data o avertizare sonora , si dupa aceasta implus electric. Impulsul primeste din receptor si nu din cablu de delimitare.   Receptorul functioneaza cu baterie de 3V/3.6V .  Cainele va simti  o senzatie de discomfort si o mica durere asemenea unei piscaturi.

Produsul PT4/R9 este direct pentru caini mai mari si agresivi . Functioneaza  si in cazul cainelor de 80-90 de kg .

Avem solutie si pentru cei care au mai multe patrupezi . Puteti comanda un sistem complet , si receptoare aditionale , avand in vedere ca sistemul contine deja un receptor. Receptorele sunt compatibile cu sistemele. 

Produsele noastre sunt Pet Friendly , nu afecteaza cainele negativ , prin receptorul care este asezat pe zgarda cainele primeste implus electric . Receptorul functioneaza cu o baterie de 3.0 V sau 3,6 V depinde de produs . Cainele va simti  o senzatie de discomfort si o mica durere asemenea unei piscaturi.

In cazul in care nu avem pe stoc produsul dorit, puteti sa faceti precomanda si in 20 de zile lucratoare obtineti produsul dorit. 

In cazul in care vi se pare grea montarea noi oferim consultanta si un filmuleti cu montarea unui sistem si toate informatiile necesare pentru a  va ajuta pe Dvs.

In cazul in care nu va functiona produsul , aveti  30 de zile garantie ramburs pret: sau nu sunteti multumit de acesta sau pur si simplu nu va place, aveti la dispozitie 30 de zile sa returnati produsul complet si va vom vira banii in cont.

Cu fiecare produs primiti descriere in limba romana , pe intelesul tuturor , sa fie cat mai usor de instalat si utilizat produsele noastre .