Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Receptor Aditional Smart Fence

Receptor Aditional Smart Fence
Pret:
274.79 € + TVA
327 € (cu TVA)
1570.8 RON (cu TVA) curs BNR+1%
+Taxa de livrare

CARACTERISTICI

 

Antena:

 

Antena omnidirecțională asigură o recepție optimă din câmpul de semnal.

 

SafeLink® Digital FM Design:

 

Tehnologia patentată SafeLink® Digital FM Design permite Zgardei Inteligente să recunoască și să activeze numai pentru noi un semnal radio unic. Aceasta vă protejează animalul dvs. împotriva unei corecții neintenționate cauzate de semnalele radio care pot fi emise de alte dispozitive electronice.

 

Memoria Automată®:

 

Caracteristica Memoria Automată( AutoMemorie™) ajustează automat nivelul de corecție al receptorului atunci când animalul dvs. trece limita. Când receptorul este setat la unul dintre nivelurile Memorie Automată, și câinele intră în câmpul de semnal, câinele va primi corectarea setării inițiale. Dacă câinele dvs. nu părăsește câmpul de semnal, receptorul va avansa automat setarea nivelului de corecție cu unul și numai cu un nivel. În cazul în care câinele nu intră din nou în câmpul de semnal în următoarele 24 ore, receptorul revine la setările originale. Caracteristica MemorieAutomată funcționează atunci când nivelul de instruire al receptorului dvs. este setat la nivelul 4, 5, sau 6.

 

Timpul de Reacție Rapidă:

 

Indiferent dacă câinele dvs. se plimbă sau aleargă în zona de evitare receptorul va reacționa și se corectează în decurs de 1/8 secunde (.125 sec).

 

Oprire Automată:

 

Gardul Invizibil DogWatch este conceput pentru a vă proteja câinele de la supracorectare în cazul puțin probabil ca câinele dvs. să fie prins în câmpul de semnal. Dacă câinele dvs. nu iese din câmpul de semnal, receptorul se va opri automat după 15 secunde – protejarea câinelui de la supracorectare. Receptorul se va reseta automat după ce câinele părăsește câmpul de semnal .