Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Receptor BigLeash S-15

Cod produs: 
DW-RC-S15
Pret:
154.53 € + TVA
183.89 € (cu TVA)
883.35 RON (cu TVA) curs BNR+1%
+Taxa de livrare

Zgarda electronica dresaj cu telecomanda BigLeash S-15 este mai inteligent decat alte zgarzi electronice si este singurul, care functioneaza pe baza undelor radio FM. Datorita acestei caracteristici, BigLeash nu se interferenteaza cu aparatele electrice din jurul casei (tehnologia digitala SAFELINK). O alta caracteristica foarte importanta folosita numai la zgarda electrica BigLeash este comunicarea bidirectionala intre transmitatorul portabil si receptorul, care se afla pe zgarda patrupedului (tehnologia “In-Touch”).

Caracteristicile zgarzii electronice dresaj BigLeash S-15:

 

Ecran multifunctional ce ofera multe informatii in acelasi timp:

Afisajul LCD de pe telecomanda portabila a zgarzii electrice de dresaj BigLeash S-15 va ofera mai multe informatii utile decat orice alta zgarda canina similara. Toate informatiile de care aveti nevoie, sunt disponibile dintr-o privire, fara sa pierdeti vremea cu cautarea lor.

 

In-Touch”, comunicare bidirectionala:

 

Receptorul aditional BigLeash S-15 are foarte multe caracteristici importante desi este un accesoriu de dimensiune foarte mica. Cu o greutate de 45 grame, receptorul BigLeash se potriveste confortabil pentru orice caine indiferent de rasa si talia acestuia si se poate folosi si in cazul cainilor sensibili si incapatinati.

 

Caracteristici:

 

Optiuni de semnal:

 • Optiunea „Sonor”: Cu ajutorul acestei optiuni de semnal, aveti posibilitatea sa va avertizati patrupedul “bland”, fara impulsuri electrice.
 •  

 • Optiunea „Vibratii”: Deoarece exista si caini cu deficienta de auz, puteti folosi aceasta optiune de semnal pentru o avertizare “blanda”, fara corectii.
 •  

 • Optiunea „Impuls electric scurt”: Receptoarele BigLeash S-15 includ o optiune de avertizare "scurta", pentru a putea distrage atentia patrupedului de la comportementele nedorite.
 •  

 • Optiunea „Impuls electric continuu”: Aceasta optiune de semnal a fost inclusa, ca sa aveti posibilitatea sa distrageti atentia cainelui Dvs. in orice situatie si in orice loc.
 •  

   “FireFly Nightlight”

   

  Toate receptoarele BigLeash au doua bare de lumini (LED-uri), care pot fi activate de la telecomanda BigLeash prin simpla apasare a unui buton. Caracteristica FireFly reprezinta un real avantaj pentru localizarea patrupedului in intuneric.

  Baterie:

  - Baterie Li Polymer

  - 3.7V

  -300mAh (1 1Wh)

Producator: