Receptor adițional BigLeash S-15

189,41 €
cu TVA
936,32 RON
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 
Politica de securitate

Produse de top, testate si certificate TUV, import U.E.

 
Politica de livrare

Orice comanda, indiferent de suma, beneficiaza de livrare gatuita pe tot teritoriul tarii

 
Politica de returnare

Banii inapoi in 24-48 de ore de la receptia coletului

Ați devenit fericitul stăpân al unui câine nou și vreți să-l dresați? Nimic mai simplu!  Aveți nevoie doar de un receptor adițional BigLeash S-15 pentru a-l folosi cu Zgarda electrică de dresaj BigLeash S-15!

Zgarda electronică de dresaj cu telecomandă BigLeash S-15 este mai inteligentă decât alte zgărzi electronice și este singurul, care funcționează pe baza undelor radio FM. Datorită acestei caracteristici, BigLeash nu se interferează cu aparatele electrocasnice din casă sau din jurul casei (tehnologia digitală SAFELINK, marca DogWatch). O altă caracteristică foarte importantă întâlnită numai la zgarda electrică BigLeash este comunicarea bidirecțională între transmițătorul portabil și receptorul, care se află pe zgarda patrupedului (tehnologia “In-Touch”).

 

Caracteristicile zgărzii electronice de dresaj BigLeash S-15:

 

Ecran multifuncțional ce oferă multe informații în același timp:

Afișajul LCD de pe telecomanda portabilă a zgărzii electrice de dresaj BigLeash S-15 vă oferă mai multe informații utile decât orice altă zgardă canină similară. Toate informațiile de care aveți nevoie, sunt disponibile dintr-o privire, fără să vă pierdeți vremea cu căutarea lor.

 

In-Touch”, comunicare bidirecțională:
 

Zgarda electrică de dresaj BigLeash S-15 este singura zgardă electrică, cu comunicare în ambele sensuri (între telecomanda portabilă și receptor). Această caracteristică importantă vă ajută să știti aproximativ la ce distanță este patrupedul Dvs. Ecranul LCD va semnala în cazul în care câinele Dvs. este aproape să iasă din raza de acțiune a transmițătorului, astfel puteți avertiza patrupedul să revină înainte de a fi prea târziu.

 

 Receptorul adițional BigLeash S-15 are foarte multe caracteristici importante deși este un accesoriu de dimensiune foarte mică. Cu o greutate de 45 grame, receptorul BigLeash se potrivește confortabil pentru orice câine indiferent de rasa și talia acestuia și se poate folosi și în cazul câinilor sensibili și încăpățânați.

 

Caracteristicile receptorului:

 

Opțiuni de semnal:

  • Opțiunea „Sonor”: Cu ajutorul acestei opțiuni de semnal, aveți posibilitatea să vă avertizați patrupedul “blând”, fără impulsuri electrice.

 

  • Opțiunea „Vibrații”: Deoarece există și câini cu deficiență de auz, puteți folosi această opțiune de semnal pentru o avertizare “blândă”, fără corecții.

 

  • Opțiunea „Impuls electric scurt”: Receptoarele BigLeash S-15 includ o opțiune de avertizare "scurtă", pentru a putea distrage atenția patrupedului de la comportementele nedorite.

 

  • Opțiunea „Impuls electric continuu”: Această opțiune de semnal a fost inclusă, ca să aveți posibilitatea să distrageți atenția câinelui Dvs. în orice situație și în orice loc.

 

 “FireFly Nightlight”

 

Toate receptoarele BigLeash au două bare de lumini (LED-uri), care pot fi activate de la telecomanda BigLeash prin simpla apăsare a unui buton. Caracteristica FireFly reprezintă un real avantaj pentru localizarea patrupedului în întuneric.

 

Receptorul este impermeabil:

Deoarece și câinii sunt câini și sunt curioși! Astfel că ei se pot aventura liniștiți și în apă!

 

Baterie:

- Baterie Li Polymer

- 3.7V

-300mAh (1 1Wh)

Dogwatch
RA-DW-RECBLS15
2 Produse