Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

Politica de confidentialitate a website-ului

Orice informatie cu caracter personal sau material transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.   

 

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe WEBSITE (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC DAVID INTERNATIONAL SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de accord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.
  Preturile se calculeaza dupa Cursul BNR  plus 1.01 %.

 

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similar vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Sc David International SRL si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Sc David International SRL sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos.

Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC DAVID INTERNATIONAL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC DAVID INTERNATIONAL SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al SC DAVID INTERNATIONAL SRL.

Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig commercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

 

Responsabilitate legala

Sc David International Srl si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, special sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website.

Sc David International Srl nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesa sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o facet pe propriul dumneavoastra risc.

 

Prelucrarea datelor cu Caracter Personal

SC DAVID INTERNATIONAL SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 33441.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC. David International SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a sc david international srl inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 33441, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus .

 

Legea Aplicabila– Juristica

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC DAVID INTERNATIONAL; SRL si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din JUDETUL Mures.

 

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala.Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.