Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Zgardă de dresaj Bigleash S-15 pentru doi câini

Cod produs: 
DW-BL-S15-R2
Pret:
406.94 € + TVA
484.26 € (cu TVA)
2326.21 RON (cu TVA) curs BNR+1%
+Taxa de livrare

Zgarda electronică de dresaj cu telecomandă BigLeash S-15 este mai inteligent decât alte zgărzi electronice și este singurul, care funcționează pe baza undelor radio FM. Datorită acestei caracteristici, BigLeash nu se interferează cu aparatele electrocasnice din casă sau din jurul casei (tehnologia digitală SAFELINK, marca DogWatch). O altă caracteristică foarte importantă întâlnită numai la zgarda electrică BigLeash este comunicarea bidirecțională între transmițătorul portabil și receptorul, care se află pe zgarda patrupedului (tehnologia “In-Touch”).

 

Caracteristicile zgărzii electronice dresaj BigLeash S-15:

 

Ecran multifuncțional ce oferă multe informații în același timp:

Afișajul LCD de pe telecomanda portabilă a zgărzii electrice de dresaj BigLeash S-15 vă oferă mai multe informații utile decât orice altă zgardă canină similară. Toate informațiile de care aveți nevoie, sunt disponibile dintr-o privire, fără să pierdeți vremea cu căutarea lor.

 

In-Touch”, comunicare bidirecțională:

 

Zgarda electrică de dresaj BigLeash S-15 este singura zgardă electrică, cu comunicare în ambele sensuri (între telecomanda portabilă și receptor). Această caracteristică importantă vă ajută să știti aproximativ la ce distanță este patrupedul Dvs. Ecranul LCD va semnala în cazul în care câinele Dvs. este aproape să iasă din raza de acțiune a transmițătorului, astfel puteți avertiza patrupedul să revină înainte de a fi prea târziu.

 

15 nivele de stimulare:

 

Zgarda electrică de dresaj BigLeash S-15 oferă 15 nivele de avertizare prin impuls electric și poate să fie folosit și în cazul câinilor celor mai sensibili și încăpățânați. Datorită acestei caracteristici puteți acoperi o gamă variată de nevoi de formare și de personalități ale animalelor de companie, dar nu atât de multe încât alegerea nivelului corect să necesite un grad avansat de utilizare.

 

4 opțiuni de semnal:

Selectați semnalul corespunzător, atunci când aveți nevoie de ea:

  • Butonul A= Avertizare sonoră / vibrație: puteți avertiza patrupedul Dvs.”blând” prin avertizări sonore sau vibrații, în funcție de care aveți nevoie (setări separate)
  • Butonul B= Avertizare prin impuls electric scurt: puteți trimite un singur semnal de instruire.
  • Butonul C= Avertizare prin impuls electric continuu: puteți trimite un semnal continuu atâta timp, cât țineți apasat butonul (max. 8 secunde).

 

Semnal de cel mult 800m:

Raza de acțiune este de 800 m, mai mult decât suficient pentru a putea lăsa câinele să se joace liber atunci când vă duceți la plimbare.

 

Two-Dog Ready:

O zgardă electrică de dresaj BigLeash S-15 poate fi folosit și cu doi patrupezi. Foarte usor puteți schimba receptorul cu care lucrați prin apăsarea a unui buton. Deoarece câinii pot avea nevoi diferite de formare (având personalități diferite), puteți salva setările separat pentru fiecare patruped în parte.

 

FireFly Nightlights”:

Toate receptoarele BigLeash S-15 au două bare de lumini (LED-uri), care pot fi activate de la telecomanda BigLeash prin simpla apăsare a unui buton. Caracteristica FireFly este un avantaj mare pentru localizarea patrupedului în întuneric.

 

Receptorul este impermeabil:

Deoarece și câinii sunt câini și sunt curioși! Astfel că ei se pot aventura liniștiți și în apă!

 

Finisaj“Soft-Touch” :

Finisarea unică oferă o prindere confortabilă și sigură, protejând transmițătorul.

 

Baterie:

- Baterie Li Polymer

- 3.7V

-300mAh (1 1Wh)

Folosiți cu încredere zgarda electronică BigLeash! 

Producator: