Zgardă antilătrat

O zgardă antilătrat vă ajută să eliminați lătratul excesiv al câinelui Dumneavoastră. Zgarda receptează vibrațiile corzilor vocale și îi transmite câinelui o avertizare, cu care îi distrage atenția de la acest comportament nedorit.

Zgarda antilătrat este un dispozitiv electronic care reacționează prin diferite metode (avertizare sonoră, vibrații, impuls electric) la lătratul, urlatul excesiv al câinelui.

Cum funcționează?

Este practic un dresor care monitorizează în continuu și atenționează câinele în momentul în care face lucruri nepermise, cum ar fi lătratul excesiv,  defapt forțând câinele să-și îmbunătățească atitudinea. În funcție de model această corecție poate fi mai blândă prin emiterea unor sunete așa zise ultrasunete. Zgarda intervine în momentul în care câinele latră cu un zgomot de o anumită frecvență, prin emiterea unei vibrații puternice a zgărzii sau prin aplicarea unor șocuri electrostatice inofensive. Un câine care vrea să învețe și nu este foarte căpos se va opri din lătrat la acest sunet. Șocurile electrostatice sunt defapt niște mici descărcări electrice. Există modele care combină aceste corecții în funcție de setări. 

Cum să alegem o zgardă antilătrat?

Zgarda antilătrat se alege în funcție de rasă, temperament, situație.

NU se folosesc la câinii agresivi! În cazul acestora, cereți sfatul unui dresor specializat.

Alegerea corect făcută a zgărzii antilătrat vă poate rezolva problema cu lătratul excesiv al câinilor. 

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active