Costul livrarii depinde de zona in care doriti sa fie expediat coletul. La cerere Dvs. transportul va fi vizibil si pe factura si nu va trebui sa platiti cheltuielile de transport curierului, ci noua.

In cazul in care livrarea se face cu Nemo Expres iar coletul ajunge deteriorat clientul va solicita in mod obligatoriu curierului intocmirea unui proces verbal in care sa se semnaleze dauna in momentul preluarii coletului, in caz contrar nu ne asumam nici un fel de raspundere.

In cazul in care preferati un alt transportator, se poate doar in cazul in care se plateste integral in avans produsul (prin banca). In acest caz, transportul se face strict pe raspunderea Dvs.

Termenul de livrare la comenzile existente pe stoc este de 2 zile.

Daca comanda dumneavoastra va fi transmisa pana la ora 14, expedierea produselor se va face in aceeasi zi. Comanda primita dupa ora 14, implica expedierea comenzii a doua zi.

Pentru bunurile deteriorate din cauza transportului precum si a manipularii gresite trebuie intocmit un proces verbal in momentul predarii produsului, impreuna cu agentul livrator ca urmare a constatarii acestor daune. In caz contrar nu ne asumam nici un fel de raspundere.

Pentru orice intrebari in legatura cu o expediere va rugam sa ne contactati pe email, info@dogwatch.ro.