Vă prezentăm câteva dintre părerile clienților noștri despre produsele achiziționate de la noi:

D-na Liana Moldovan "...după câteva săptămâni de la montare, câinele a învățat limitele până la care se poate apropia ..."

Am achiziționat  un gard perimetral invizibil "Sistem Complet Outdoor 1200 cu Receptor R12M" pentru un Akita Inu în vârstă de un an și jumătate. După montarea lui, în sfârșit am fost și noi relaxați în ceea ce privește întreținerea grădinii, curții și săritul gardului. Pot spune că, după câteva săptămâni de la montare, câinele a învățat limitele până la care se poate apropia de flori, gard și alte zone amenajate, scăpând astfel de replantările zilnice de flori, fie scoase, fie marcarcate. Apreciez și promtitudinea în ceea ce privește asistența telefonică la instalarea sistemului, cât și la alte solicitări legate de funcționarea lui. Fără  gardul perimetral invizibil, fie renunțam la un câine de talie mare, fie  regândeam curtea și grădina construindu-i acestuia un spațiu separat, dar care evident era mic și neconfortabil, lucru pe care nu l-am dorit niciun moment.

Liana Moldovan

D-na Laurian Simona "Sunt foarte multumita de produsul pe care l-am cumparat de la dumneavoastra"

D-na Laurian Simona, a achiziţionat  un Sistem Complet Outdoor, pentru câinele ei Ursu, de rasă Ciobănesc Mioritic. Iată ce spune acum despre produsul cumpărat:

Bună ziua,
Sunt foarte mulțumită de produsul pe care l-am cumpărat de la dumneavoastră. Am un câine ciobănesc mioritic, talie mare și îmi este foarte folositor. A învățat foarte bine care sunt limitele pe care le poate ajunge și le păstrează cu strictețe. Mă bucur de faptul că Ursu, câinele meu, se poate plimba liber în curte și de faptul că Dogwatch i-a redat libertatea de mișcare!

Vă mulțumesc
Simona Laurian

D-na Drimba Eniko "...ne-ați dat posibilitatea să avem și câine și curte frumoasă"

D-na Drimba Eniko a achiziţionat un Sistem Complet Outdoor 1200 cu Receptor R12M. Vă prezentăm părerea ei despre produsul cumpărat, după 8 luni de la data achiziţionării.

Bună ziua!

Avem o părere foarte bună despre sistemul DogWatch, ne-ați dat posibilitatea să avem și câine și curte frumoasă, cățelușul nostru s-a învățat după prima experiență rea că nu are voie în zona respectivă.

Vă mulțumim,
Cu stimă,
Drimba Eniko
Oradea

D-l Alin Iacobescu "...odată instalat sistemul, făcut dresajul, câinii mei, doi Labradori, nu se mai apropie de zona de avertizare"

Bună ziua,
Am achiziționat de curând de la dumnevoastră un sistem complet outdoor 1200 plus un receptor R12 pentru al doilea câine. Doresc să vă spun că livrarea și consultanța telefonică primită au fost impecabile și odată instalat sistemul, făcut dresajul, (adevărat nu cum scrie la carte, dar cred că am reușit 3 minute pe zi timp de două zile) câinii mei, doi Labradori, nu se mai apropie de zona de avertizare, au invățat că, nu mai trebuie să meargă în acea zona și acum după 2 săptămâni chiar dacă nu au zgarda cu receptor la gât, nu se mai apropie de stegulețe rămânând undeva la 1-2 metri de ele. Sistemul este extraordinar și îl recomand oricui dorește să își protejeze câinii pentru a nu mai ieși din curte sau pentru a proteja anumite zone de joacă pentru copii sau grădini.

 

Cu mulțumiri,
Alin Iacobescu

D-l Mitrea Florin (30.08.2014): "Suntem foarte multumiți..."

Bună ziua!

Suntem foarte mulțumiți de zgardă, iarba este la locul ei, nu mai este arsă dupa cum se vede aici. Înainte de această zgardă am schimbat diferite garduri pentru acest pâlc de iarbă. În plus chiar dacă rămâne fără zgardă știe că nu are voie să treacă perimetrul.

Vă mulțumim!
Mitrea Florin