Zgardă de plimbare

Plimbarea patrupezilor poate fi uneori imprevizibilă, de aceea este bine să alegeti accesorile potrivite ținând cont de rasa din care fac parte aceștia și de personalitatea lor, dar și de relația pe care o aveți cu ei. În aceasta ajută zgarda de plimbare, ajută câinele să nu fie nestăpânit din momentul în care le spuneți că veți ieși afară până când intră înapoi acasă. Dacă nu alegeți dispozitivul corect și lăsați să tragă de lesă, pot apărea probleme serioase de sănătate a blănoșilor, de la afecțiuni legate de tiroidă, trahee, ochi, până la posibile probleme de comportament.

Cum funcționează?

Zgarda electrică este practic, un receptor care, atunci când este pornit, eliberează un stimul electric în jurul gâtului câinelui, prin două posturi de contact care intră în contact cu pielea. Receptorul este controlat printr-o telecomandă cu transmițător care are o rază de acțiune. În primele stadii ale dresajului, încărcătura este destul de mică, până când animalul învață că un comportament corect poate opri acest tip de stimul. Odată ce animalul a învățat cum funcționează zgarda, acest dispozitiv nu mai este  folosit constant, ci extrem de rar. Zgarda de plimbare este folosită doar pentru a dezobișnui câinele de obiceiurile incorecte prin transmiterea unui mesaj clar și conștient.

Cum să alegem zgarda de plimbare ?

Zgarda de plimbare se alege în funcție de rasa, temperamentul câinelui.

Ținând cont de faptul că în timp s-ar putea să aveți diferite rase de câini, cu talie și personalități diferite, vă recomandăm să vă alegeți o zgardă de plimbare de calitate, marca DogWatch, care este recomandată oricărui tip de câine.

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active