DogWatch.ro este unicul distribuitor al produselor DogWatch și BigLeash din SUA pe teritoriul României. Din anul 2009 comercializăm gardurile invizibile și zgărzile electrice în România. De-a lungul timpului ne-am axat pe calitate și servicii de cea mai bună calitate ca să oferim clienților și animalelor acestora ce este cel mai bun pentru ei. Am înțeles că patrupedul Dvs. este un membru important al familiei, de aceea produsele noastre sunt cele mai avansate și sigure. Trăim într-o lume în care prețul este foarte important, dar cu toții știm că cel mai important este calitatea, iar calitatea este rară în ziua de astăzi. Nu cumpărați produse care vă pun în pericol patrupedul! Alegeți calitatea!

În prezent avem peste 1000 de produse vândute și 127 de parteneri în toată țara. Noi nu vindem produse, ci oferim soluții clienților noștri.

Vă stăm la dispoziție cu:

  • Garduri cu perimetre invizibile pentru câini și pisici
  • Zgărzi electrice de dresaj
  • Zgărzi de plimbare
  • Zgărzi antilătrat
  • Aparate cu ultrasunete împotriva câinilor agresivi

Aici puteți să găsiți mai multe informații de ce să ne alegeți pe noi:

Garantie ramburs

Vă oferim 30 de zile garanție ramburs preț: în cazul în care produsul nu face față câinelui Dvs, nu sunteți mulțumit de acesta sau pur si simplu nu vă place, aveți la dispoziție 30 de zile să returnați produsul complet și vă virăm banii în cont.

Garantie ramburs

Vă oferim garanție pe viață: la toate modelele de garduri invizibile DogWatch vă oferim garanție pe viață. Acesta nu este o expresie de marketing, ca să convingem clienții. Soluționam orice problemă de garanție și în viitor și de cele mai multe ori prin înlocuirea produsului cu unul nou.

Garantia livrarii produsului comandat

Garanția livrării produsului comandat: vă garantăm faptul că va fi livrat produsul comandat de Dvs. În cazul în care produsul comandat nu este același cu cel pe care l-ați comandat, ne asumăm întreaga responsabilitate și în termen de 2 zile lucrătoare vom înlocui produsele cu cele comandate de Dvs., iar cheltuielile de transport vor fi suportate de noi.

Garantia alternativei

Garanția alternativei: În cazul comenzii unui gard invizibil, zgardă antilătrat sau zgardă de dresaj indisponibile pe stoc, vă punem la dispoziție un alt model de gard invizibil, zgardă antilătrat sau zgardă de dresaj, pe care îl puteți folosi până la onorarea comenzii. Condiția acestei garanții este, ca produsul comandat să fie plătit integral în avans. Distrugerea în totalitate sau parțial al produsului provizoriu, atrage după sine plata despăgubirii la valoarea de piață.

Garantia livrarii produselor la timp

Garanția livrării produselor la timp: firma noastră garantează livrarea produselor comandate la termenele prestabilite de către client și departamentul de vânzări al societații. În cazul produselor nelivrate la timp, indiferent de cauză, DogWatch.ro acordă despăgubiri de întârziere, în cuantum de 1%/zi din valoarea produselor nelivrate la timp. Cuantumul despăgubirii nu poate depăși valoarea produselor în cauză. Dacă întârzierea depășește 30 de zile lucrătoare, comanda se livrează GRATUIT, iar contravaloarea va fi rambursată clientului în totalitate în termen de maxim 5 zile lucrătoare sau se poate utiliza la următoarea comandă la alegere.