Cel mai important motiv pentru a alege un gard invizibil DogWatch este pentru că ne pasă de patrupedul dumneavoastră, la fel ca și Dvs.. Produsele noastre prietenoase cu animalele și serviciile prietenoase pentru stăpâni au scopul de a-ţi da libertate şi flexibilitate, în timp ce au grijă de siguranţa patrupedului Dvs. Dacă vreți ce e mai bun, cu singuranţă DogWatch e soluţia.

Atât DogWatch (DW) cât competitorii săi, comercializează și instalează sisteme de garduri invizibile, cu câteva diferențe semnificative. Este important să înțelegeți faptele înainte de a achiziționa oricare dintre sisteme.

CARACTERISTICI SI FUNCTII IMPORTANTE DW ALTE PRODUSE
Tipul de Semnal FM AM
Garanție pe viață X
Baterii
  • Durata de viaţă a bateriilor
  • Preţul de înlocuire anuală
  • Foloseşte baterii obişnuite

 

2 ani
15 lei

 

3 luni
100 lei
X

Transmiţător si receptor reglabile de către cumpărător X
Funcţii de semnalizare pentru:
  • Nivelul corecției
  • ,,Pârâciosul” (avertizare sonoră)
  • Starea bateriei


X
X
AutoMemory® Reset (în cazul în care patrupedul testează granița) X
Timp de reacție (corecția aplicată după avertizarea sonoră) Bazat pe distanță Bazat pe timp
Protecție internă și externă împotriva fulgerelor X
Conformitate cu directivele CE și RoHS (Reducerea Substanțelor Periculoase)

X

Standardele CE și RoHS impun importante directive în privința performanței, siguranței și protecției mediului.

X

 

Top 5 motive pentru a alege Dogwatch

1. Experienţa

Oferim libertate de mişcare câinilor încă din 1990. Sistemele noastre de perimetre invizibile au fost testate pe toate tipurile de câini, cu toate tipurile de personalităţi. Echipa noastră este formată din profesionişti experimentaţi, al căror scop este să vă ofere produse și servicii de calitate.

2. Tehnologia

Tehnologia DogWatch Hidden Fence se diferențiază de alte sisteme de garduri. Acest lucru este evident în cazul unei comparaţii între DogWatch şi alte produse. Poate cel mai important este faptul ca DogWatch este SINGURUL sistem care foloseşte frecvenţa FM; toate celelalte garduri funcţionează pe frecvenţa AM. Semnalul nostru digital patentat SafeLink® FM vă protejează patrupedul de corecţiile neintenţionate care pot intervenii pe frecvenţe AM (cum ar fi telecomenzile uşilor de garaj, televizoare sau alte aparate electrocasnice). FM este un semnal mai sigur, mai securizat, şi-l veţi găsi doar la Dogwatch.

3. Siguranţă

Pe lângă semnalul nostru FM patentat, DogWatch oferă și funcţionalităţi importante, pe care nu le veți găsi la alte produse. De exemplu, funcţiile AutoMemory® și FastReact® sunt caracteristici exclusive DogWatch. Sistemele folosesc totodată un mecanism de declanşare a corecţiei bazat pe distanţă, şi nu pe timp. Acesta asigură limite de dresaj constante și mai de încredere pentru patruped – fără surprize, fără confuzii. Pentru a afla mai multe despre aceste funcţii și alte măsuri suplimentare de siguranţă, nu ezitaţi să ne contactaţi la 0756-087.088, pentru a vă oferi o demonstraţie.

4. Serviciul Clienţi

Ne angajăm să vă oferim servicii care se ridică la nivelul standardelor de calitate ale produselor noastre. Referinţele de la clienţii fericiți sunt o parte esenţială a activităţii noastre, deci serviciul clienţi şi asistenţa oferită sunt în topul priorităţilor noastre. Vă încurajăm să ne spuneţi cum ne descurcăm la rubrica Păreri ale Clienţilor din site, iar dacă aveţi întrebări sau comentarii, nu ezitaţi să ne contactaţi.

5. Costuri

Trăgând linie, un gard invizibil este mult mai adaptabil şi mai ieftin decât îngrădirea tradiţională. DogWatch oferă cel mai bun raport calitate-preţ în raport cu alte sisteme. Cu garanţie pe viaţă, 2 ani garanţie pe baterie, mai puţine bătăi de cap cu întreţinerea și reparaţia și protecţia paratrăznet inclusă, comparaţia va fi întotdeauna în favoarea DogWatch.