HranaAcana.ro este un magazin online, comercializeaza hrana Acana in Romania.

Pe www.hranaacana.ro gasesti cea mai potrivita hrana pentru cainele tau. Acana este o mancare sanatoasa care nu contine aditivi daunatori si ofera o dieta evolutionara cainelui tau. Nu doar ca este sanatos, aceasta are ca avantaj si raportul de pret/calitate. Daca alegi magazinul nostru, vei beneficia de un pret atragator, livrare gratuita peste 200 lei si de reduceri pentru clienti fideli. Mai mult decat atat, noi iti livram fiecare produs comandat in maxim 24 de ore. Cumpara aici si cu siguranta veti gasi hrana potrivita pentru cainele tau.


Scoala de dresaj canin “NIKARAD” este situata in orasul Arad, in vestul Romaniei, intr-un minunat loc  pe malul raului Mures.

Pasiunea pentru caini in general si pentru dresajul canin in special ma urmareste de peste 30 de ani. In anul 1989 am obtinut Atestatul de Instructor dresaj canin( fiind membru al Clubului National de caini Utilitari).   In anul  2001 am deschis SCOALA DE DRESAJ CANIN “NIKARAD”, prima scoala de acest gen din Arad.

Prin activitatile desfasurate ne propunem sa obtinem prin  sistemul de dresaj motivational caini care sa ajunga sa fie companioni perfecti (caini de companie), bodyguarzi profesionisti (cainii pentru paza si protectie personala) sau sportivi desavarsiti (caini care participa la campionate mondiale de dresaj spotiv BH,  IPO, Obedience, Mondioring).

Rezultatele obtinute pe plan competitional precum si marele numar de caini care au absolvit cu success cursurile , dau SCOLII DE DRESAJ CANIN “NIKARAD” un titlu de excelenta binemeritat.

SCOALA DRESAJ CANIN NIKARAD ofera iubitorilor de caini servicii de specialitate pentru:

- educarea, socializarea, disciplinarea cainelui de companie

- pregatirea cainelui de paza

- pregatirea cainelui de paza si protectie personala

- pregatirea cainelui pentru examenul de lucru: BH; Mondioring

- pensiune canina

- mentinerea in forma a cainilor dresati

Dresajul se va realiza individual sau colectiv de catre instructorul atestat de catre Asociatia Chinologica Romana.

In timpul activitatii de dresaj, folosim in cazurile in care se impune, produsele de foarte buna calitate furnizate de: DogWatch (http://www.dogwatch.ro).

Educam cainele dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si responsabilitate !

 

Mai multe despre Scoala dresaj canin NIKARAD si despre activitatea acesteia gasiti pe www.nikarad.ro.