Zgardă de dresaj

Zgarda de dresaj Canicom 200 first, vine în ajutorul Dvs. pentru a consolida comenzi de formare, cum ar fi: ”vino”, ”șezi”, ”picior” etc.

Cum funcționează?

Zgarda electronică de dresaj vă permite să trimiteți un semnal  de la telecomanda portabilă, la un receptor purtat de patruped. Semnalul captează atenția câinelui și poate fi utilizat pentru a consolida comanda de formare sau să-i distragă atenția de la un comportament nedorit.

De ce Canicom 200 first?

Zgarda de dresaj Canicom 200 first are mai multe avantaje decât alte zgărzi electronice:

1. Sincronizare precisă: Unul dintre beneficiile de a utiliza o zgardă electronică de dresaj este că semnalele de formare pot fi aplicate mai precis, în asociere cu comportamentul patrupedului. Instruirea funcționează cel mai bine dacă puteți modela comportamentul în timp ce acesta se produce. Menținerea mesajului de formare clară, ajută câinele să învețe mai repede ce are voie și ce nu!

2. Coerența:

Coerența este cheia pentru învățare. Face mesajul de instruire precis și câinele Dumneavoastră va înțelege ceea ce așteptați de le el. Va fi mai fericit și Dumneavoastră la fel. 

3. Aplicațiile zgardei electronice:

Există momente când semnalul de la distanță este importantă, deoarece câinele este la o distanță mare și nu aude comenzile verbale. Un semnal la distanță nu este posibil decât cu aceste zgărzi!

4. Aplicare anonimă:

Uneori, formarea este mai eficientă atunci când câinele asociază semnalul de instruire cu comportamentul nedorit. Dacă câinele Dumneavoastră crede că acțiunea lui nepotrivită a provocat semnalul de corecție a zgărzii, el este mult mai atent pentru a evita comportamentele asemănătoare, chiar și atunci când Dumneavoastră nu vă aflați în apropierea lui.

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active