In cazul in care nu sunteti multumiti cu produsul cumparat aveti dreptul sa returnati in 30 de zile calendaristice  de la data livrarii. 

Conditii de returnare:

Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit.

Nu acceptam produsele asupra carora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice,produsele carora le lipsesc accesorii. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.

Nu acceptam inapoi produse care au fost  suferite de un fel de interventie in service. 

Returul se face in ambalajul original, cu  certificatul de garantie în original și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Produsele care nu se afla in ambalajul original, sau fara accesoriile originale nu sunt acceptate la retur. 

Daca produsele de returnat au fost insotite de cadouri, trebuie returnate și acestea. 

Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa  returnati pe toate, asigurati-va  ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. 

Dupa returnarea produsului in 30 de zile calendaristice de la data primirii produsului returnam banii inapoi. 

Costul returnarii este suportat de catre client.

SC DAVID INTERNATIONAL SRL  isi rezerva dreptul de a aduce modificari / completari prezentului Regulament fara a avea obligatia de a notifica / informa in prealabil tertele persoane. Modificarile / completarile isi vor produce efectul de la data publicarii / afisarii lor.