Acest voucher este acordat de Sc . David International Srl  cu sediul social str. 22 Decembrie 1989, Nr.158, Targu Mures , Jud . Mures inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/2585/1995, cod fiscal RO7177280.

Voucherul se acorda numai la cei care  aboneaza la Newsletter.

Pentru a beneficia de cadou, adunati 5 vouchere si puteti sa beneficiati de o minge de stress inscriptionat cu logo Dogwatch. Mai mult dupa 10 vouchere adunate primiti si un Frisbee Dogwatch.

Fiecare voucher are un cod unic de identificare .In cazul in care vreti sa beneficiati de cadou dupa cumularea Voucherilor , trebuie sa prezentati catre Sc.David International SRL. Voucherele ori fizic ori in format electronic. NU acceptam vouchere cu acelasi cod . 

Voucherul  cadou poate fi folosit o singura data, intr-o singura tranzactie.

Voucherele NU pot fi preschimbate in bani, dar pot fi facute cadou.

Perioada de valabilitate a campaniei este 13.04.2017-31.12.2017

Voucherele NU pot fi combinate cu alte oferte.

Sc . David International Srl isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment modul de oferire si caracteristicile voucherelor, punand la dispozitia clientilor conditiile actualizate.

Falsificarea voucherului se pedepseste conform Legilor in vigoare.

Pentru mai multe detalii legate de obtinerea si utilizarea voucherului valoric, ne puteti scrie pe adresa de e‐mail info@dogwatch.ro sau ne puteti contacta telefonic la 0756-087088.

In cazul voucherelor care se emit in urma completarii unor formulare cu campuri obligatorii, va informam ca Sc . David International  Srl  este operator de date cu caracter personal, avand numarul 33441, atribuit de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.