D-na Liana Moldovan "...după câteva săptămâni de la montare, câinele a învățat limitele până la care se poate apropia ..." | www.dogwatch.ro

Zgărzi şi garduri de perimetre invizibile pentru câini şi pisici

garantie pe viata  best buymoney back garanty family choice awards comodo SSL certificate logo

Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

D-na Liana Moldovan "...după câteva săptămâni de la montare, câinele a învățat limitele până la care se poate apropia ..."

Am achiziționat  un gard perimetral invizibil "Sistem Complet Outdoor 1200 cu Receptor R12M" pentru un Akita Inu în vârstă de un an și jumătate. După montarea lui, în sfârșit am fost și noi relaxați în ceea ce privește întreținerea grădinii, curții și săritul gardului. Pot spune că, după câteva săptămâni de la montare, câinele a învățat limitele până la care se poate apropia de flori, gard și alte zone amenajate, scăpând astfel de replantările zilnice de flori, fie scoase, fie marcarcate. Apreciez și promtitudinea în ceea ce privește asistența telefonică la instalarea sistemului, cât și la alte solicitări legate de funcționarea lui. Fără  gardul perimetral invizibil, fie renunțam la un câine de talie mare, fie  regândeam curtea și grădina construindu-i acestuia un spațiu separat, dar care evident era mic și neconfortabil, lucru pe care nu l-am dorit niciun moment.

Liana Moldovan