Ne pasă de sănătatea patrupedului Dvs., de aceea avem soluții foarte utile, cu care puteți să distrageți atenția sau să vă dresați patrupedul, cu produse de calitate superioară. Sistemele noastre prietenoase cu animalele de companie și serviciile prietenoase pentru stăpâni, au scopul de a vă ajuta să vă puteți dresa și învăța patrupedul, că anumite lucruri nu are voie să facă. Dacă vreți ce e mai bun, cu singuranţă BigLeash e soluţia.

Atât BigLeash (BL) cât și competitorii săi, comercializează zgărzi de dresaj, cu câteva diferențe semnificative. Este important să înțelegeți faptele înainte de a achiziționa oricare dintre produse.

CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII IMPORTANTE BL ALTE PRODUSE
Tipul de Semnal    FM             AM
30 de zile banii înapoi X
Baterii
  • Garanția bateriilor
  • Timpul de reîncărcare

  • Foloseşte baterii reîncărcabile

     

  1 an

3-4 ore
    ✓

 

             X
             X
             X

 

 

Transmiţător si receptor reglabile de către cumpărător
Funcţii de semnalizare pentru:
  • Nivelul corecției
  • Receptorul cu care se lucrează
  • Distanța la care se află patrupedul
  • Starea bateriei

X

X

X

Finisaj Soft-Touch X
“In-Touch”, comunicare bidirecțională X
"FireFly Nightlights" X
Conformitate cu directivele CE și RoHS (Reducerea Substanțelor Periculoase)

           X

Standardele CE și RoHS impun importante directive în privința performanței, siguranței și protecției mediului.

           X

 

Top 5 motive pentru a alege BigLeash

1. Experienţa

Sistemele noastre au fost testate pe toate rasele de câini, cu toate tipurile de personalităţi. Echipa noastră este formată din profesionişti experimentaţi, al căror scop este să vă ofere produse și servicii de calitate.

2. Tehnologia

Tehnologia BigLeash Remote Trainer se diferențiază de alte zgărzi de dresaj. Acest lucru este evident în cazul unei comparaţii între BigLeash şi alte produse. Poate cel mai important este faptul că BigLeash este SINGURUL sistem care foloseşte frecvenţa FM; toate celelalte zgărzi funcţionează pe frecvenţa AM. Semnalul nostru digital patentat SafeLink® FM vă protejează patrupedul de corecţiile neintenţionate care pot intervenii pe frecvenţe AM (cum ar fi telecomenzile uşilor de garaj, televizoare sau alte aparate electrocasnice). FM este un semnal mai sigur, mai securizat, şi-l veţi găsi doar la BigLeash.

3. Siguranţă

Pe lângă semnalul nostru FM patentat, BigLeash oferă și funcţionalităţi importante, pe care nu le veți găsi la alte produse. De exemplu, funcţiile In-Touch®, Soft-Touch® si FireFly® sunt caracteristici exclusive BigLeash. Sistemele folosesc totodată baterii, care pot fi încărcate într-un timp scurt. Se asigură limite de dresaj constante și mai de încredere pentru patruped – fără surprize, fără confuzii. Pentru a afla mai multe despre aceste funcţii și alte măsuri suplimentare de siguranţă, nu ezitaţi să ne contactaţi la 0756-087.088, pentru a vă oferi o demonstraţie.

4. Serviciul Clienţi

Ne angajăm să vă oferim servicii care se ridică la nivelul standardelor de calitate ale produselor noastre. Referinţele de la clienţii fericiți sunt o parte esenţială a activităţii noastre, deci serviciul clienţi şi asistenţa oferită sunt în topul priorităţilor noastre. Vă încurajăm să ne spuneţi cum ne descurcăm la rubrica Păreri ale Clienţilor din site, iar dacă aveţi întrebări sau comentarii, nu ezitaţi să ne contactaţi.

5. Costuri

Trăgând linie, o zgardă de dresaj este mult mai adaptabilă şi mai ieftină decât un dresor profesionist. BigLeash oferă cel mai bun raport calitate-preţ în raport cu alte sisteme. Cu garanţia de 2 ani, 1 an garanţie pe baterie, mai puţine bătăi de cap cu întreţinerea și reparaţia sistemului, comparaţia va fi întotdeauna în favoarea BigLeash.