Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Prezentarea transmițătorului PT4

Acționând comutatorul POWER puteți porni/opri transmițătorul (sistemul PT4). Dacă ledul de pornire are culoarea roșie, sistemul este pornit.

La reglarea zonei de acțiune a transmițătorului trebuie avut grijă, ca sistemul să fie oprit (comutatorul POWER să fie în poziția OFF).

Când transmițătroul este pornit, ledul POWER are culoarea roșie, iar semnalizatorul de nivel are culoarea verde. Ledul verde de la semnalizatorul de nivel arată că sistemul funcționează conform parametrilor. Dacă cablul de delimitare este întrerupt, și ca atare sistemul nu funcționează, ledul verde dispare și un semnal audio va semnaliza. În acest caz opriți transmițătorul și contactați distribuitorul Dvs. 

Cablurile de delimitare sunt conectate de transmițător la mufa LOOP aflat pe partea inferioară a transmițătorului.

Comutatorul RATE, aflat în partea stângă superioară a transmițătorului, ajută la setarea numărului impulsurilor transmise receptorului pe secundă. Setat la valoarea 1 transmițătorul emite pulsuri de corecție lente, iar dacă este setat la nivelul 3 pulsurile de corecție sunt emise mai rapid. Aceste setări trebuie făcute în concordanță cu personalitatea patrupedului. IMPORTANT: Niciodată nu acționati comutatorul RATE dacă receptorul este pe gâtul patrupedului!

Cu ajutorul comutatorului TRAINING puteți selecta două moduri de dresaj: 

A-    Modul BASIC

B-    QUICK ALERT

Setat la modul A (BASIC) patrupedul va primi un semnal audio, urmat de impulsuri de corecție.

Pentru patrupede cu dificultăți de dresaj se recomandă folosirea modului B- QUICK ALERT. În acest caz patrupedul primește un impuls scurt, urmat de un semnal audio și impulsuri de corecție.

Cu ajutorul comutatorului RANGE aflat pe laterala părții drepte a transmițătroului, se poate regla mărimea zonei de acțiune pe ambele părți a cablului de delimitare. De ex: dacă transmițătorul este setat la nivelul 4 veți avea o zonă de acțiune de 8 picioare (4 picioare în fiecare parte a cablului de delimitare, 1 picior =30,48 cm)

Dacă cablul de delimitare este întrerupt, ledul verde se va stinge și va apărea un semnal audio. Dacă cablul este întrerupt într-un loc vizibil, puteți remedia ușor problema, legând cele două cabluri. Dacă ruptura nu este vizibilă, contactați delaerul Dvs.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să cititi instrucțiunile furnizate odată cu produsul sau contactați www.dogwatch.ro pentru asistență.

PREZENTĂRI VIDEO