Care este gardul invizibil Dogwatch ideal pentru un Cane Corso?

favorite Vizualizari: 454
Care este gardul invizibil Dogwatch ideal pentru un Cane Corso?
Potrivit Google Trends cea mai populară rasă de câini în căutările pe internet în România în perioada iunie 2021-iunie 2021 este Cane Corso reprezentantul rasei mastiffilor. Motivele acestei popularități sunt multiple, dar foarte probabil nu are nici o legătură cu înmulțirea populației de urși în țară și nici  cu Covid 19. Caracteristici care l-au predestinat pentru acest statut este mai mult ca sigur loialitatea față de familie (nu-i de mirare este o rasă italiană), inteligența și protectivitatea, fiind un foarte bun câine de pază.
Cane corso cu blana argintie
Indeferent de rasă, câinilor le place libertatea, au nevoie de spațiu de mișcare și de joacă, detestă să fie legați cu lanțul, dar în același timp în fiecare curte sunt și spații unde prezența animalului de companie nu este binevenită. Soluția pentru această situație, a fost concepută de specialiștii de la Dogwatch și se numește: sistemul de gard invizibil Dogwatch.
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie