Tunete și fulgere? Dogwatch are grijă de patrupedul tău!

favorite Vizualizari: 591
Tunete și fulgere? Dogwatch are grijă de patrupedul tău!

Toamna este un anotimp ploios iar când tunetele și fulgerele își fac apariția, animalul tău de companie cu siguranță nu se simte confortabil.

 

Ce este o supratensiune electrică?

Toată lumea cunoaște pericolele pe care le reprezintă fulgerele în timpul furtunilor și de aceea rămânem în casă sau la adăpost atunci când acestea apar. Deși suntem în siguranță în interior, aparatele noastre electrice sunt încă în calea unui potențial pericol. Cele mai multe aparate electrocasnice folosesc în jur de 120 de volți de electricitate și rămân neafectate până în jurul valorii de 170 de volți. Un trăsnet poate avea între 100 de milioane și 1 miliard de volți. Acești volți pot intra prin cablul de televiziune, antena de satelit, liniile telefonice de intrare sau linia de alimentare cu energie electrică. Deși există multe aparate pe care le puteți deconecta în timpul furtunilor pentru a vă menține în siguranță, există unele dispozitive pe care nu le puteți deconecta din motive de siguranță, inclusiv gardul invizibil. De aceea, Dogwatch are atât protecție internă, cât și externă împotriva supratensiunilor.

 

Accesoriile Dogwatch sunt proiectate astfel încât să rămâă protejate atât de supratensiuni interne, cât și externe. Prima linie de apărare este dispozitivul de protecție împotriva supratensiunilor de pe transmițătorul intern. Dacă o supratensiune intră prin cablajul casei dispozitivul de protecție împotriva supratensiunilor deviază supratensiunii în pământ, asigurându-se că sistemul de operare a gardului invizibil nu este deteriorat de supratensiunile interne. În cazul în care există o supratensiune externă de la un fulger sau de la o altă sursă, dispozitivul extern de protecție împotriva supratensiunilor și tija de împământare lucrează în tandem pentru a devia orice supratensiune departe de linia gardului invizibil, asigurându-se că nu există întreruperi sau deteriorări ale liniei în sine. 

 

De ce este important?

 

Multe animale de companie suferă de fobia furtunilor sau de frica de furtuni. Principalul motiv este frica generală a patrupedului tău față de zgomote puternice. Furtunile pot aduce perioade îndelungate de zgomote puternice, intensitatea poate crește treptat, și pot face ca animalul tău de companie să caute adăpost sau chiar să fugă din curte

Cu DogWatch animalele de companie rămân în siguranță. Protecția la supratensiune este vitală pentru ca gardurile invizibile să nu  sufere deteriorări sau să se întrerupă permițând patrupedului să fuge de teamă afară din curte.  

Există multe modalități prin care îți poți ajuta prietenul blănos să își combată fobia față de furtună: crearea unui spațiu sigur, asigurarea unui zgomot de fond și oferirea de recompense sunt doar câteva modalități prin care pi ajuta la calmarea anxietății pisicii sau a câinelui tău.

 

Cum să verifici starea sistemului gardului invizibil DogWatch:

 

Pentru a confirma că gardul invizibil funcționează corect urmează acești pași:

- Mai întâi asigură-te că lumina verde de alimentare de pe transmițător este încă aprinsă.

- Apoi, când câinele tău este în casă, scoate-i zgarda și scoate-l afară, mergând spre limita de sârmă.

- Pe măsură ce te apropii de delimitare, ține receptorul la înălțimea gâtului câinelui. (Ai grijă să nu atingi stâlpii de contact!).

- Odată ce ajungi la zona de avertizare, vei auzi semnalul de avertizare sonor. Dacă nu auzi semnalul, este posibil ca sistemul tău să fie defect. În acest caz te rugăm să ne contactezi. 

 

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie