Ce rezoluții are câinele tău pentru noul an?

favorite Vizualizari: 261
Ce rezoluții are câinele tău pentru noul an?

Nu doar oamenii își propun rezoluții pentru noul an, ci și animalele de companiei.

Dogwatch face parte de ani de zile din aceste planuri și produsele noastre fac echipă bună cu tine și mai ales cu patrupedul tău.

Iată câteva exemple de rezoluții pe care câinele tău le are în 2024:

·       În siguranță acasă!

Cățelului tău îi place să alerge după păsări? Sau să calce în picioare straturile de flori? Sau să viziteze pisica vecinului? Gardurile invizibile Dogwatch  te pot ajuta! Acestea nu numai că vor ține câinele în curte ci îl vor feri de potențialele pericole, cum ar fi drumurile, aleile, piscinele și alte potențiale locuri cu probleme.

·       Canapeaua ta rămâne ca nouă!

Ai o felină care adoră să-și ascută ghearele în canapeaua ta? Sau de când ți-ai cumpărat canapeaua câinele tău și-a însușit-o?

Gardurile invizibile se adresează și animalelor de companie de interior. Acestea folosesc un semnal radio care țin animalele de companie departe de anumite zone din casă, inclusiv de tejghelele din bucătărie, coșurile de gunoi, mobila sau orice altă zonă în care nu ar trebui să se afle.

 

·       Câinele care latră, nu mușcă...?!

Cu siguranță ești familiar de această zicală, dar oricât de avărată ar fi, vecinii tăi nu sunt încântați (mai ales dacă stai la bloc).

O zgardă anti-lătrat  va ajuta câinele să latre mai puțin și să se joace mai mult.

 

·       Cel mai bun prieten la plimbare

 

Sportul este întotdeauna o rezoluție populară pentru noul an, iar includerea câinilor este o modalitate excelentă de a adăuga o doză de distracție la o rutină veche. Drumețiile cu animalele de companie sunt o modalitate distractivă de a rămâne activi, dar înainte de a renunța la lesă, trebuie să te asiguri că patrupedul tău vine atunci când îl strigi.

O zgardă de dresaj pentru câini poate fi foarte utilă pentru a menține acea conexiune cu câinele tău. Chiar și cel mai încăpățânat cățel poate alerga liber pe traseu, rămânând în siguranță și ascultând de tine.

În 2024 îmbunătățește mersul în lesă al câinelui tău și transformă plimbările în experiențe cu adevărat plăcute.

Mai multă mișcare, mai puține griji!

 

Dacă vrei să afli mai multe informații despre accesoriile Dogwatch nu ezita să ne contactezi. Pune Dogwatch pe lista rezoluțiilor tale pentru 2024! 

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie