Poate funcționa un gard invizibil pentru un Pitbul?

favorite Vizualizari: 128
Poate funcționa un gard  invizibil pentru un Pitbul?

Câinii din rasa Pitbul sunt cunoscuți ca fiind iubitori, răbdători, curajoși și  prieteni loiali. Ei nu sunt o rasă specifică, ci un mix de mai multe rase, cum ar fi Staffordshire Bull Terrier, American Pitbul Terrier, American Bulldog și American Staffordshire Terrier. Acești uriași blânzi nu sunt în general agresivi și se clasează doar în urma Golden Retrieverilor în testele de toleranță.

 

Pitbulii sunt foarte energici, puternici și au o rezistență extraordinară, ceea ce înseamnă că au nevoie de multe exerciții fizice. De asemenea, sunt cunoscuți ca fiind destul de neastâmpărați dacă se plictisesc. Mulți stăpâni de Pitbulli la prima vedere pot presupune că un gard invizibil nu poate funcționa pentru câinele lor, crezând că acesta va trece peste ele fără să clipească. Cu toate acestea, nu este cazul!

Mulți posesori de Pitbuli își fac griji cu privire la eficiența unui gard invizibil din cauza impulsului ridicat pe care îl au acești câini. Ei pot fi tentați să urmărească o veveriță, să fugă după o jucărie sau chiar să salute un vecin care trece prin zonă. 

Să nu uităm nici de eliberarea excesului de energie prin intermediul  cunoscutului „zoomies”!

Mulți clienți care au ales să instaleze gardurile invizibile Dogwatch s-au declarat mulțumiți (atât ei cât și pitbulii lor).

 

Pitbulii sunt o rasă adesea neînțeleasă. Sunt uriași și în același timp blânzi, sunt iubitori și loiali față de oamenii lor și pot fi animale de companie excelente pentru familie. De asemenea, sunt inteligenți, ușor de dresat și dornici să fie pe placul stăpânilor lor! 

De-a lungul timpului, colegii noștri au avut de fiecare dată un succes extraordinar în dresarea acestei rase și în menținerea lor în siguranță acasă.

Dacă și tu ai un pitbull și nu ești convins că gardurile invizibile sunt soluția cea mai bună, contactează-ne și hai să stăm de vorbă!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie