Ce îți comunică câinele prin lătrat?

favorite Vizualizari: 450
Ce îți comunică câinele prin lătrat?
Este un lucru cât se poate de firesc pentru câini să latre. Lătratul este felul lor de a comunica și o metodă de a se exprima. Pentru o relație cât mai bună este foarte important să fi capabili să interpretezi aceste vocalizări ale patrupedului tău, să știi să deosebești dacă vrea să te avertizeze de un pericol iminent sau doar vrea să se joace. Sunt și ocazii când lătratul devine excesiv și nu cunoști motivul, iar vecinul este exasperat.

Un lucru este sigur: nu o fac de ciudă sau din dorință de răzbunare. Sunt rase de câini care au o plăcere mai mare pentru acest tip de manifestare dar de partea cealaltă câinele din rasa Basenji nu latră de loc. Ascultă cu atenție și până la urmă vei recunoaște cu ușurință mesajul fiecărui tip de lătrat.
Câine deghizat lătrând
Dacă vrei să ai sub control acest comportament al blănosului tău trebuie prima dată să înțelegi motivul pentru care latră. Iată câteva dintre acestea.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie