Cumpără zgardă SideWalker pentru plimbări fără probleme

favorite Vizualizari: 316
Cumpără zgardă SideWalker pentru plimbări fără probleme

Pentru câinele tău activitatea zilnică cea mai așteptată este plimbarea. În primul rând pentru că apreciează timpul petrecut cu tine iar în al doilea este o bună ocazie să exploreze mirosurile din împrejurimi, să-și satisfacă curiozitatea neînsetată și să se socializeze.
Plimbarea trebuie să fie o plăcere pentru amândoi și nu o povară. Însă sunt câini care devin foarte entuziasmate înainte și în timpul plimbării, nu răspund la comenzi, trag de lesă în continuu și în toate direcțiile. Dresajul cu zgarda de plimbare SideWalker poate preîntâmpina aceste situații.

Zgarda de plimbare la nevoie se cunoaște

Secretul zgărzii de plimbare constă în designul său special care îți va învăța câinele să se plimbe lângă tine fără ca tu să fii nevoit să tragi de lesă în continuu. Zgarda de plimbare SideWalker crează o experiență agreabilă de plimbare atât pentru tine cât și pentru necuvântătorul tău.

Ești dispus să încerci ”puterile magice” al zgărzii de plimbare, dar nu știi exact cum funcționează?

Zgarda de plimbare recompensează și consolidează comportamentul dorit. Senzorul încorporat în zgardă detectează dacă tensiunea din lesă depășește un anumit nivel și câinele tău este atenționat prin vibrații sau mici impulsuri electrice că ceva nu este în regulă. Nivelul acestor semnale crește dacă blănosul trage în continuare și scade la zero dacă se astâmpără. Zgarda trebuie setată la început la nivelul cel mai scăzut care îi distrage atenția de la acest comportament.
În cât timp va învăța câinele ”lecția”?

Sunt câteva variabile care influențează cât de repede își va schimba câinele tău comportamentul prea entuziasmat în timpul plimbărilor, dar cel mai mult contează personalitatea blănosului și mediul în care îl dresezi. Majoritatea câinilor își dau seama care este legătura dintre trasul de lesă și vibrații/stimuli după doar câteva utilizări ale zgărzii.

În orice caz dacă nu observi schimbări notabile în comportamentul lui după o perioadă de testare rezonabilă, verifică dacă zgarda se potrivește și posturile de contact sunt de dimensiuni potrivite. După ce ai verificat aceste lucruri dar prietenul tău continuă să te tragă în timpul plimbărilor atunci nivelul semnalului va trebui mărit cu un nivel.

O întrebare firească care probabil îți pui este legată de vârsta și greutatea corporală minimă a patrupedului la care această zgardă poate fii folosită. Zgarda de plimbare SideWalker se recomandă câinilor care au cel puțin 3 kg și vârsta de cel puțin 4-6 luni.

Atenție bateria zgărzii nu este identică cu cea folosită la gardurile invizibile Dogwatch. SideWalker funcționează cu o baterie reîncărcabilă cu o durată de viață de câțiva ani în funcție de frecvența folosirii și de comportementul câinelui.

Manualul de utilizare on-line al dispozitivului îți oferă și mai multe detalii, dar ne poți contacta și telefonic +40-756-087-088.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie