De ce produsele Dogwatch® nu sunt periculoase pentru patrupedul tău?

favorite Vizualizari: 280
De ce produsele Dogwatch® nu sunt periculoase pentru patrupedul tău?

Veterinarii, profesioniștii pentru animale de companie și antrenorii pentru animale de companie din întreaga lume dețin și recomandă gardurile invizibile DogWatch®. Oricare ar fi nevoile dvs. de reținere a animalelor de companie, un gard invizibil DogWatch este cel mai bun mod de a oferi animalului tău libertatea pe care o merită, păstrându-l în același timp în siguranță.

Sistemul Dogwatch® folosește un puls inofensiv Pet Friendly® pentru a reține câinii. Asta înseamnă că receptorul semnalează încă de la ieșirea din zona de siguranță şi nu când patrupedul este deja în zona de evitat. Astfel acesta se reîntoarce în zona sigură fără corecții prin impulsuri. Produsele noastre prietenoase atât cu animalele cât și cu stăpânii sunt proiectate cu scopul de a-ți da libertate și flexibilitate, în timp ce focusul cade pe siguranța patrupedului. Dacă vreți ce este mai bun, cu singuranţă DogWatch e soluţia. În funcție de talia cățelului și de nivelul dorit de dresaj puteți seta viteza transmițătorului. Aveți posibilitatea se a selecta nivelul ”Numai ACUSTIC” pe fiecare receptor individual, în cazul în care aveți mai mulți câini. În momentul în care animalul de companie se apropie de zona de delimitare, el va primi inițial un avertisment sonor, urmat apoi de un stilmul.
DogWatch® vă oferă o mare flexibilitate în ceea ce privește funcțiile sale. Nu numai că vă puteţi ţine câinele în curte, ci îl puteţi ţine departe de grădină sau de piscină. DogWatch poate fi ataşat unui gard deja existent pentru a preveni câinele să nu sară gardul sau să nu sape pe sub gard.  
 
Dogwatch Banner
 
Top 5 motive pentru a alege Dogwatch:
 

  • Experienţa: Oferim libertate de mişcare câinilor încă din 1990. Sistemele noastre de perimetre invizibile au fost testate pe toate tipurile de câini, cu toate tipurile de personalităţi.
  • Technologia: Poate cel mai important este faptul ca DogWatch este SINGURUL sistem care foloseşte frecvenţa FM; toate celelalte funcţionând pe frecvenţa AM. Modelul nostru brevetat FM design permite receptorului DogWatch recunoaşterea şi activarea numai la semnalul nostru de radio. Acest lucru vă protejează animalul de companie împotriva unei corecţii neintenţionate cauzată de semnale radio rătăcite care pot fi emise de către alte aparate electronice.
  • Siguranţă: Funcţiile AutoMemory® și FastReact® sunt caracteristici exclusive DogWatch. Caracteristicile brevetului AutoMemory™ ajustează automat nivelul de corecţie din receptor, atunci când câinele dvs. se apropie de zona delimitată. În cazul în care receptorul este setat la unul dintre nivelurile de AutoMemory, şi câinele intră în câmpul de semnal, atunci va primi corecţia setării iniţiale. Dacă câinele iese din câmpul de semnal, receptorul va schimba automat nivelul de corecţie, şi-l va seta doar la un singur nivel. În cazul în care câinele nu se întoarce în câmpul de semnal în următoarele 24 de ore, receptorul se va seta la setarea iniţială. Receptorul DogWatch oferă cel mai rapid timp de reacţie disponibil în industria animalelor de companie. Dacă patrupedul se plimbă sau aleargă în zona de evitare, receptorul va reacţiona - şi va aplica corecţia - în termen de 1/8 de secundă (.125).
  • Închidere automată: Sistemul DogWatch este conceput pentru a proteja câinele dumneavoastră de la o supra-corecţie în cazul în care acesta este prins în câmpul de semnal. Dacă el nu iese din câmpul de semnal, receptorul se va opri în mod automat din aplicarea corecţiilor după 15 secunde - protejându-vă câinele de la supra-corecţie.
  • Garanţie: Cu garanţie pe viaţă, 2 ani garanţie pe baterie, aveți mai puţine bătăi de cap cu întreţinerea și reparaţia. Protecţia paratrăznet este inclusă, iar astfel comparaţia cu orice alte produse similare va fi întotdeauna în favoarea DogWatch.

 

„Vorbind ca antrenor, știu că produsele DogWatch nu sunt doar eficiente, ci sunt sigure. Nu vă vor face rău câinelui. O ușoară corecție este mult mai bună pentru câinele dvs. decât să riscați o întâlnire potențial fatală cu o mașină pe o stradă aglomerată. Și asta înseamnă mai multă liniște sufletească pentru tine. Pentru calitate, siguranță, inovație și eficiență, recomand sistemele DogWatch Hidden Fence clienților mei și dvs.” C.F.
 

 

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie