Dieta veterinara

favorite Vizualizari: 251
Dieta veterinara

 
  Dieta veterinara la pisici este o alternativa pentru modul tradițional de mancare.Acest fel de hrana are ca scop imbunatatirea conditiei pisicii, ajutand in cobalescenta dupa perioada bolii sau o operatie, sau pur si simplu sa-i creasca imunitatea. Opiniile utilizatorilor nostri, sublineaza de asemenea, ca folosirea acestui tip de hrana ajuta, ca pielea pisicii sa fie mai sanatoasa, blana este stralucitoare, moale si densa, si ingredientele cuprinse in aceasta dieta ajuta la eliminarea inflamatiei si previne infectia.
                                                                       
 
   Pisicile dupa sterilizare necesita o atentie deosebita la dieta lor echilibrata. In magazinul nostru veti gasi mancare speciala perfect adaptat nevoilor lor. Sterilizarea este o procedura de durata si are un impact asupra functionarii ulterioare a animalelor de companie, deci este important ca produsul alimentar contine cantitatea corecta de nutrienti.

  Bolile de piele sunt printre cele mai frecvente motive la vizitele la cabinetele veterinare. Practic fiecare proprietar de pisica a avut mai mult sau mai puțin probleme dermatologice cu patrupedul lui. Cauza acestei stari este din ce in ce mai intalnita bolile pe baza de alergie. Pielea si blana se regenereaza in timp de cateva saptamani, de aceea este important sa utilizeze aceste diete de mai mult timp pentru a putea observa efectele specific.

  Pisici cu probleme de functionare a pancreasului. Tulburari si inflamatia pancreasului cauzeaza diabetul la pisici, care ar trebui sa fie tratat in mod corespunzator. Tratamentul trebuie sustinuta de o dieta care va pastra zaharul din sange la nivelul corect.

  Hipersensibilitate alimentara este una dintre cele mai comune cauze ale aparitiei pisicii la veterinar. Aceste boli afecteaza pisici de toate varstele, si netratate pot duce la probleme grave de sanatate. 

   Rinichii efectueaza multe functii importante. Mentin unele niveluri adecvate de lichide si minerale din organism si pH-ul urinar (pH-ului) si a tensiunii arteriale corespunzatoare. In schimb absorb toate substantele necesare pentru viata, printre altele, glucoza, sodiu, potasiu. Ele produc așa-numitul camera cu bile de eritropoietina hormon, care este substanta responsabila pentru producerea de celule rosii din sange. Ei participa la reglarea echilibrului acido-bazic din organism prin poprire sau excretia de ioni de hidrogen. Excreta produselor finale ale modificarilor proteice.Animalele sanatoase au o rezerva considerabila de nefroni. Insuficienta renala apare numai atunci cand trei sferturi din nefroni vor fi distrusi.

   Daca pisica dumneavoastra sufera de boli de inima ar trebui sa fie hranita cu diete veterinare speciale create pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor bolii.

    Perioada de recuperare necesita livrare de o doza de energie cat mai mare pe cat posibil intr-o cantitate mica de hrana. O cantitate mare de energie si substante nutritive adecvate ajuta organismul de a se recupera mai repede
    Problema excesului de greutate este in ultima perioada din ce in ce mai vizibila de asemenea printre pisicii. Cu multi ani in urma aceasta problema au vazut-o veterinarii si firmele producatoare de hrana pentru pisici. Multumita scaderii de calorii si adausului de aredere de grasimi aditivi promotor, au reusit sa creze o hrana care ajuta la slabirea și mentinerea greutatii la pisici.

     Pisicile de multe ori sufera de boli alesistemului urinar. Din aceasta cauza multe firme produc hrana pentru pisici pentru aceasta afectiune.

     Bolile de ficat la pisici pot fi periculoase si pot duce in scurt timp la moartea animalului. Prin urmare, exact diagnostica o problema, este important sa fie introdus rapid dieta veterinara corespunzatoare
  Probleme gastro-intestinale sunt o cauza frecventa a vizitelor proprietarului de pisica la veterinar. Aceste boli afecteaza pisicile de toate varstele, si subestimata poate duce la probleme grave de sanatate.

                                                                      

Dieta veterinara in cazul cainelor:

  Bolile de piele la caini sunt printre cele mai frecvente motive pentru vizite la clinicile veterinare. Practic, fiecare proprietar de caini a avut mai mult sau mai putin probleme dermatologice cu animale de companie. Motivul pentru aceasta stare de fapt este tot mai frecvent boli alergice. Cainii au o predispoziție innascuta la sensibilitatea la factori externi asa numita atopica.  Cum rezulta din opiniile veterinarilor, in cazul problemelor de piele si blana important este compoziția hranei, care ar trebui sa includa, proteine de inalta calitate si usor de digerat, si lucrarea adjuvanți si intinerirea pielii. Pielea si blana se regenereaza in timp de cateva saptamani, de aceea este important de a utiliza aceasta dieta pentru o lunga perioada de timp, pentru a putea observa efectele specific.

  Hrana umeda pentru caini cu diabet zaharat sustin activitatea pancreasului, stabilizarea unui nivel adecvat al zaharului din sange.

  Hipersensibilitatea intestinala este una dintre cele mai comune cauze ale aparitiei cainele la medicul veterinar. Aceste tulburari afecteaza cainii de orice varsta, si neglijate poate cauza boli grave. In oferta noastra veti gasi mancare pentru caini pentru a ajuta la imbunatatirea sistemului digestiv si a florei intestinale. In magazinul nostru gasiti promotii si oferte postate pe site-ul nostru, si, desigur, pretul pe care il oferim este specializat, se dovedeste a fi o surpriza pozitiva.

  Rinichii efectueaza multe functii importante. Mentin nivelurilor adecvate de lichide și minerale din organism si pH urinar (pH-ului) si atensiunii arteriale corespunzatoare. Absoarbe la intoarcere toate substantele necesare pentru viata, printre altele, glucoza, sodiu, potasiu. Ele produc așa-numitul apparatus iuxtaglomerularis cu eritropoietina hormon, care este substanta responsabila pentru producerea de celule rosii din sange. Participa la reglarea echilibruluiacido-bazic din organism prin poprire sau excretia de ioni de hidrogen.Excreta produse finale ale modificarilor de proteine. Animale sanatoase au o rezerva importanta de nefroni. Insuficienta renala apare doar atunci cand trei sferturi din nefronilor sunt distrusi.

  Pentru prevenirea insuficientei cardiace, este foarte important sa se asigure timp destul pentru activitate. De asemenea, important este sa aiba o dieta saraca in sodiu si mai mare de potasiu, care conține taurina si carnitina pentru a ajuta la prevenirea bolilor de inima la caini. Noi va oferim o linie speciala de veterinara veterinara care elimina simptomele de insuficienta cardiac.

   Perioada de recuperare necesita alimentarea cainelui posibil cu o mare cantitate de energie intr-o mica cantitate de hrana. Cantitatea mare de energie si substante nutritive corespunzatoare pentru a ajuta organismulde a se recupera mai repede. In oferta noastra dumneavoastra veti gasi hrane umede, care va ajuta animalul dumneavoastra mai repede sa se intoarca la sanatate.

  Problema excesului de greutate este in ultima perioada din ce in ce maivizibila deasemenea printtre caini. Cu multi ani in urma aceasta problema au vazut-o veterinarii și firmele producatoare de hrana pentru caini. Multumita scaderii de calorii si adausului de aredere de grasimi aditivi promotor, au reusit sa creeze o hrana care ajuta la slabirea si mentinerea greutatii la caini.

   Cainii de multe ori sufera de boli ale tractului urinar. In acest sens multe firme produc hrane pentru caini pentru acest sindrom.  

  Osteoartrita (osteoartroza) este asociata cu daune cartilajului, care provoaca inflamatia articulatiei si eventual modificari degenerative. Ea poate acoperi una sau mai multe articulatii. Cu toate acestea, cele mai frecvente modificari degenerative caine întalneste in genunchi, sold si cot.

  Ficatul este cea mai mare glanda din corpul cainelui. Deteriorarea functiei sale pot aparea din diverse motive, printre altele, de virusuri, bacterii, paraziti, medicamente, boli ale altor organe, precum si substante chimice. Din fericire, ficatul are o mare capacitate de a se regenera. Dupa diagnosticarea si tratamentul bolilor de animale de companie pentru o lunga perioada de timp poate duce o viata linistita. Acest lucru îl va ajuta în această linie specială de hrana veterinara pentru câinii cu boli de ficat.

  Probleme gastro-intestinale sunt o cauza frecventa vizitei cainelui la veterinar. Aceste tulburari afecteaza cainii de orice varsta, si neglijate poate cauza boli grave. In oferta noastra veti gasi hrana umeda pentru caini pentru a ajuta la imbunatatirea sistemului digestiv si a florei intestinale.

Am pregatit niste retete pentru recompense sanatoase :

Bile cu branza si bacon

Ingrediente

4 linguri bacon taiat marunt
1 lingura ulei vegetal
4 linguri branza cheddar sau orice sortiment nesarat sau putin sarat
2,5 cani de faina integrala
1 cana lapte
2 oua
1 lingurita de praf de copt

Intr-un vas, amestecați faina cu praful de copt, uleiul și ouale, apoi adaugati lent laptele, urmat de branza si bacon. Veti obtine un aluat tare; daca e lipicios, mai adaugati faina. Intindeti aluatul sub forma unui rulou lung si taiati segmente groase de 5 cm. Din fiecare bucata, formati în palme o bila. Asezati mingile pe hartie de copt si dati-le la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius. Coaceti timp de 20 de minute, scoateti tava si intoarceti bilele pe partea cealalta. Mai coaceti inca 10 minute.

Biscuiti cu unt de arahide si banane

Ingrediente

1 ou si 1 albus pentru uns
5 linguri unt de arahide
8 linguri banane pasate
1 lingură miere
1 cana de faina (integrala sau 000)
½ cană tarate de grau 

Amestecati  oul, untul de arahide, mierea si bananele pasate bine in prealabil, apoi adaugati in ploaie faina si taratele. Intindeti aluatul pe planseu intr-un strat de 5-6 cm si apoi decupati biscuitii in forma dorita. Asezati-i pe hartie de copt, ungeti-i cu albus batut putin si coaceti-i timp de 30 de minute, pana se rumenesc.
 

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie