Idei de cadouri de Craciun pentru cainele tau

favorite Vizualizari: 502
Idei de cadouri de Craciun pentru cainele tau

Daca printre membrii familiei se numara si un caine, probabil ii doresti sa-i faci si lui o surpriza de Craciun cum fac majoritatea proprietarilor de caini. Bineinteles latratorul tau fidel nu se v-a supara nici daca il uiti, deoarece nu are nicio idee despre sarbatori, dar cu o jucarie noua sau cu un accesoriu mai confortabil il poti face mai bucuros. De ce sa fie lasat afara chiar in perioada cand toti suntem cuprinsi de febra cadourilor?
Craciun-in-Familie

Oare cum trebuie sa fie cadoul potrivit pentru un caine?
Majoritatea cainilor nu au exigente prea mari, daca este vorba despre cadouri. Daca vrei sa mergi la sigur cu un pachet de biscuiti sau un os din cauciuc natural pentru caini impachetat special pentru ocazie, il vor face mai mult ca fericit. Introdu bunatatile intr-un borcan sau personalizeaza-le cu panglici decorative. Nu o sa ai nevoie de eticheta cu numele patrupedului: indiferent cum impachetezi latratorul tau fidel isi va pune in valoare superioritatea olfactiva si va stii care dintre surprize este destinat lui.

Cadou-in-cutie-pentru-patrupedul-tau

Daca doresti un cadou mai practic, locuiesti in casa si aveti si o gradina in jur cu perimetre interzise prietenului tau blanos, un sistem complet outdoor de gard invizibil Dogwatch este un cadou ideal. Veti bucura amandoi de utilitatea acestuia. Va creste gradul de libertate al animalului tau si vei fi si tu mai relaxat cand ii dai drumul prin curte.

In miez de iarna un cadou potrivit poate fi si un palton confortabil si calduros sau orice haina care iti protejeaza tovarasul cel mai fidel de intemperiile vremii, mai ales daca este o rasa cu parul scurt, este un exemplar mai batran sau daca isi petrece cea mai mare parte a zilei in casa.
Vesta pentru caini

Si la sfarsit inca o idee de cadou, care garantat va oferii clipe de neuitat atat cainelui cat si familiei. Dupa impartirea cadourilor iesiti impreuna la o plimbare lunga si savurati din plin aceste momente, care valoreaza mai mult decat orice alt cadou.

Sursa foto: pixabay.com, littlebitesnyc.com

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie