Păreri internaționale despre gardurile invizibile Dogwatch pentru câini

favorite Vizualizari: 600
Păreri internaționale despre gardurile invizibile Dogwatch pentru câini
În cei peste 12 ani de când suntem unici distribuitori în țară ai produselor Dogwatch și BigLeash, clienții noștrii și-au exprimat părerea, au transmis feedback-uri și sugestii foarte utile care ne-au ajutat și pe care le mulțumim încă odată și pe această cale. Suntem bucuroși că în general atât clienții noștrii dar și patrupezii lor sunt foarte mulțumiți de libertatea  și siguranța oferită de gardul invizibil Dogwatch.
Dar oare cum este apreciat gardul invizibil pentru câini în alte țări? Pentru a răspunde la această întrebare am apelat la unul dintre cele mai apreciate site-uri de evaluare a consumatorilor Trustpilot.com, site care găzduiește recenzii despre companii din întreaga lume. Orice firmă din lume își poate crea aici un profil, unde consumatorii au posibilitatea să evalueaze textual și cu ajutorul steluțelor de evaluare serviciile și produsele celor care au aderat la acest site.
Apreciere cu cinci stele pentru gardurile invizibile Dogwatch
Compania Dogwatch este prezent pe Trustpilot.com din 2017, perioadă în care a adunat până în momentul de față peste 3000 de recenzii. Dat fiind faptul că produsele Dogwatch pot fii achiziționate pe fiecare continent, bineînțeles și feedback-urile clienților sosesc din mai multe țări, dominând cele din Statele Unite și Marea Britanie dar sunt recenzii și din Canada sau din țări mai exotice precum Trinidad și Tobago sau India. Evaluările nu sunt cenzurate pe lângă cele excelente se regăsesc și cele cu nemulțumiri tratate cu profesionalism de echipa Dogwatch.
Însă rezultatul evaluărilor este grăitoare o majoritate covărșitoare de 95% a recenziilor consideră compania și produsele sale ca fiind excelente.
Pareria clienților despre gardul invizibil Dogwatch
Pe fiecare profil de pe Trustpilot există și un filtru foarte util bazat pe căutare după cuvinte cheie. Cu ajutorul acestui filtru, tastând numele diferitelor rase de câini de la Mastiff la Cane Corso sau Jack Russell se pot găsi foarte ușor evaluările gardului invizibil din partea proprietarilor acestor rase.
Nu putem termina acest articol fără a spicui câteva dintre recenziile cele mai interesante.
Domnul Howard Brown susține că gardul invizibil Dogwatch a transformat experiența lui de proprietar de animal de companie. Având o curte mai mare, firea mai aventuroasă a câinelui de rasă Cockapoo îi dădeau foarte multe bătăi de cap. După instalarea gardului invizibil însă această grijă i-a dispărut. Instalarea și dresajul a fost ușoară grație tutorialelor online
Gardul invizibil Dogwatch soluția excelentă pentru îngrădirea și departajarea unor părți din grădină scrie domnul David Mcauley. Ei locuiesc într-o zonă aglomerată și acest accesoriu inovativ este soluția ideală pentru siguranța patrupedului. O caracteristică pentru care domnul Mcauley recomandă acest produs este posibilitatea de reglare a semnalelor de avertizare.
Pentru familia Mattison gardul invizibil este o adevărată binecunvântare. Câinele lor se află sub oblăduirea gardului invizibil de aproape de doi ani. Domnul Lou Mattison are numai cuvinte de laudă pentru produs, Este foarte satisfăcut cu ușurinta instalării și cu dresajul, câinele lor asimilând foarte ușor ”lecția”.
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie