Scolile de dresaj folosesc zgarzi electrice?

favorite Vizualizari: 235
Scolile de dresaj folosesc zgarzi electrice?
  In cazul in care ai un caine, cu siguranta acesta are comportamente nedorite. In aceasta situatie ai patru alegeri: iti dresezi cainele cu recompense, iti dresezi cainele cu o zgarda electrica, il duci la o scoala de dresaj sau renunti la caine. In cazul in care nu renunti la cainele tau si doresti sa fie dresat cu o zgarda electrica (fie de tine, fie de un profesionist), in cazul acesta informatiile urmatoare au fost scrise pentru tine.
  Desigur in functie de bugetul tau iti alegi o zgarda electrica. In acest subiect nu voi scrie nimic despre zgarzile de dresaj comercializate de noi si nici de concurecta, dar iti soptesc ca orice zgarda electrica alegi, acesta va fi util si eficient. John Ruskin scria in felul urmator: “Calitatea nu este niciodata un accident, este intotdeauna rezultatul unui efort de inteligenta”. Pe piata de 13 ani, te asigur ca am primit sute de raspunsuri, motive pentru care nu investeste suma respectiva, de ce achizitioneaza un produs mai ieftin si de ce achizitioneaza de la concurenta si in functie de aceste raspunsuri, stiam exact motivul adevarat. Aceste persoane se gandesc doar pe moment. Nu sunt interesati de viitor si nu se gandesc la cheltuielile pe care le vor intampina in viitor.
  Va dau un exemplu banal. Zgarzile electrice cu acumulator sunt mai scumpe, decat cele cu baterie. Diferenta de pret dintre doua zgarzi electrice, unde doar acumulatorul este diferenta, este aproximativ 150 Ron. Sti ca aceste persoane se uita la aceasta diferenta? Nu se gandesc ca durata de viata a bateriei este 3 luni si costa 20 de ron (cel putin) daca nu este o baterie speciala si majoritatea bateriilor sunt speciale. Garantia la acumulator este de aproximativ 2 ani, ceea ce inseamna ca in doi ani trebuie sa cumpere 8 baterii si pretul minim al acestora este in jur de 160 Ron. Dupa doi ani daca achizitioneaza un acumulator, care costa 40 de ron, inseamna ca in 4 ani au platit mai mult la baterii cu cel putin 130 ron decat la cel cu acumulator.
  Acuma sa ne reintoarcem la subiectul pe care doresc sa iti scriu. Dupa cum ti-am scris si mai sus, suntem pe piata de 13 ani si ne putem mandrii cu peste 40 de scoli de dresaj, care utilizeaza zgarzile noastre electrice. Desigur ne-am intalnit si cu dresori, care dreseaza cainii bland, fara zgarzi electrice. Fiecare stapan alege o scoala de dresaj, care utilizeaza zgarda electrica sau nu. Care este solutia cea mai buna, il stiti voi cel mai bine.
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie