Sunt gardurile invizibile utile și pentru câinii de vânătoare?

favorite Vizualizari: 494
Sunt gardurile invizibile utile și pentru câinii de vânătoare?

Dacă ai un Pointeri sau Setteri, Spanieli sau Whippets, sau orice alt câine de vânătoare atunci cu siguranță știi că indiferent de mărime sau rasă, acești câini au ceva în comun: sunt crescuți pentru a vâna alături de oameni.

Câinii vânează alături de oameni de mii de ani, existând dovezi că această relație datează încă din preistorie. Câinii de vânătoare sunt atletici, loiali, inteligenți, dornici să facă pe plac și, de obicei, au o rezistență extraordinară. Aceste atribute se dovedesc adesea neprețuite în timpul unei vânători. Rasele care se încadrează în această categorie posedă, de asemenea, o puternică dorință de prădător. Atunci când se declanșează impulsul lor de pradă, acești câini se pot afla în situații periculoase. Atunci când vânează o pradă, câinele ar putea ajunge în mijlocul unei străzi aglomerate, pe proprietatea altcuiva, pe teritoriul de vânătoare sau chiar să se piardă. Astfel, gardurile invizibile de la Dogwatch reprezintă soluția ideală care te asigură că, câinele tău de vânătoare rămâne în siguranță pe proprietatea ta.

Vizslele sunt folosite în principal ca și câini de vânătoare de păsări, sunt foarte energici, afectuoși și blânzi. Fiind câini de vânătoare, au o puternică dorință de pradă, ceea ce duce adesea la urmărirea în mare viteză a animalelor mici sau la investigarea proprietății lor. Sunt cazuri în care clienții ne povesteau cum câinii lor, indiferent cat de mare era spațiul de alergat avut la dispoziție, tot se se aventurau la vecini în curte. Soluția cu împrejmuirea terenului cu un gard tradițional ar fi costat o mică avere, iar după studii, recomandări și discuții cu colegii de la vânzări, gardurile invizibile au devenit cea mai bună opțiune. Dacă și tu ai un câine de vânătoare, te așteptăm să ne scrii povestea ta și să alegem împreună soluția cea mai bună pentru siguranța și libertatea lui.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie