Top 5 metode de ati rasfata cainele

favorite Vizualizari: 419
Top 5 metode de ati rasfata cainele

Prietenului tau de nadejde nu ii pasa cat de bine esti imbracat sau cum arati, el/ea te accepta asa cum esti, neconditionat. Daca vrei sa-l recompensezi pentru aceasta calitate dar nu ai nici o idee, sau momentan bugetul tau este restrans si nu il poti duce la un spa ori salon pentru caini, iti propunem 5 metode simple dar in acelasi timp excelente de rasfat la care nici un blanos nu ar latra “Nu”. Vor fi recunoscatori pentru timpul pretios petrecut impreuna. Incearca-le si te vei convinge!

1. Mancare preparata acasa

Daca iti place sa gatesti si tu stii care este diferenta dintre alimentele comerciale si mancarea preparata acasa. Schimba-i meniul cu aceasta ocazie si gateste-i ceva gustos. Nu numai ca va fii o mancare mai sanatoasa dar in acelasi timp va fi si mai ieftina. Daca nu-ti vine in minte nici o reteta, pe internet gasesti o multime dintre care poti sa alegi in functie de ingredientele pe care le detii.
Cainele bucatar

2. Masaj

Este procedura prin care poti sa-l faci sa se simta special. Nu trebuie sa detii o diploma in acest domeniu pentru ai aplica o astfel de sesiune de rasfatare. Oricum il faci pentru ei atingerea, mangaiatul este recompensa cea mai importanta. Masajul la caini are aceleasi efect ca si la oameni. Muschii se destind, circulatia se activeaza si apare o stare de relaxare si in plus are un efect benefic asupra sistemului imunitar al patrupedului.
Caine la sesiune de masaj

3. Plimbare pe o noua ruta

Nici nu se pune intrebarea daca il plimbi zilnic sau nu, dar schimbarea traseului obisnuit cu una neexplorata, sigur ii va inviora sufletul cainelui tau. Noile privelisti, si mirosuri vor fi ca si o mana cereasca pentru curiozitatea latratorului tau.

4. Gustari artizanale

De la biscuiti cu unt de arahide la supa din carne de pui in forma de cuburi de gheata, sau briose din morcovi si lista ar putea continua, oricare poate fi o alintare pentru blanos si nici nu trebuie sa fii un talent innascut al gastronomiei pentru a putea pregatii aceste gustari.

5. Sesiune de pictura

O sa ai nevoie doar de o coala de hartie cat mai mare, cel putin de marimea A2 si de niste vopsele netoxice si distractia poate sa inceapa. Introduci labutele cainelui tau in vopsea dupa care il lasi sa-si etaleze talentul de pictor pe coala de hartie asezata pe podea. La sfarsitul activitatii nu uita sa speli cu atentie labutele artistului si sa faci un selfie cu maistrul.
Pictorul Mops
Sursa fotografii: iheartdogs.com, treatsalabark.wordpress.com, thestreet.com

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie