Care este gardul invizibil Dogwatch ideal pentru un Cane Corso? | www.dogwatch.ro

Zgărzi şi garduri de perimetre invizibile pentru câini şi pisici

garantie pe viata  best buymoney back garanty family choice awards comodo SSL certificate logo

Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Care este gardul invizibil Dogwatch ideal pentru un Cane Corso?

Potrivit Google Trends cea mai populară rasă de câini în căutările pe internet în România în perioada iunie 2021-iunie 2021 este Cane Corso reprezentantul rasei mastiffilor. Motivele acestei popularități sunt multiple, dar foarte probabil nu are nici o legătură cu înmulțirea populației de urși în țară și nici  cu Covid 19. Caracteristici care l-au predestinat pentru acest statut este mai mult ca sigur loialitatea față de familie (nu-i de mirare este o rasă italiană), inteligența și protectivitatea, fiind un foarte bun câine de pază.
Cane corso cu blana argintie
Indeferent de rasă, câinilor le place libertatea, au nevoie de spațiu de mișcare și de joacă, detestă să fie legați cu lanțul, dar în același timp în fiecare curte sunt și spații unde prezența animalului de companie nu este binevenită. Soluția pentru această situație, a fost concepută de specialiștii de la Dogwatch și se numește: sistemul de gard invizibil Dogwatch.

Cum funcționează gardul invizibil Dogwatch?

Principiul de funcționare pe scurt sună astfel: undele emise de transmițător prin cablul de delimitare și recepționate de receptorul de pe zgarda câinelui, avertizează patrupedul că a intrat în zona de avertizare a cablului de delimitare, atenționare care îl va determina să părăsească această zonă. În meniul prezentări video îți prezentăm în detaliu funcționarea tuturor produselor și accesoriilor aferente.
Una dintre caracteristici prin care gardurile invizibile se diferențiează este talia câinelui pentru care este destinat.
Vestea bună pentru proprietarii sau viitorii proprietari ai rasei Cane Corso este faptul că Dogwatch s-a gândit și la rasele de talie mai mare și are în paleta de produse un gard invizibil dedicat raselor a căror greutate corporală depășește 40 kg cum este și Cane Corso.

Sistemul complet outdoor PT4/R9, cu garanție pe viață și cu posibilități multiple de reglare este gardul invizibil perfect pentru Cane Corso.
Gard invizibil Dogwatch complet PT4/R9
Caracteristicile produsului sunt în concordanță cu personalitatea și necesitățile rasei Cane Corso.
Datorită dimensiunilor corporale mari și nevoii de mișcare membrii rasei au nevoie de spațiu mai vast. Cu sistemul complet outdoor PT4/R9 se poate delimita o suprafață maximă de 56.23 ha, un spațiu mai mult decât suficient pentru mișcare și joacă.
Pentru a se obișnui cu noul accesoriu câinele are nevoie de dresaj. Proprietarul de Cane Corso responsabil este în cunoștință de cauză de necesitatea dresajului și a socializării timpurii a câinelui, deci dresajul cu gardul invizibil nu va fi o povară pentru patruped, mai ales că este o rasă inteligentă, ușor de dresat, gata oricând să îndeplinească indicațiile stăpânului.
Un aspect important care trebuie luat în seamă în cazul achiziționării sistemelor de garduri ascunse Dogwatch este grosimea blanei patrupedului, deorece în funcție de acesta se aleg posturile de contact ai zgărzii. Cum membrii rasei au o blană mai subțire, posturile de contact mai scurte sunt cele potrivite pentru aceștia.
Sistemul complet outdoor PT4/R9 poate fii îngerul păzitor al câinilor, un accesoriu care odată montat în curtea casei scapă proprietarul de o grijă în plus, iar câinele dobândește libertatea mult visată.
Sursă foto: loveyourdog.com