Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Descrierea categoriilor

Descrierea categoriilor
Vrem sa ajutam putin cu familiarizarea produselor noastre, de aceea am pregatit o mica prezentare a categoriilor de produse.

Avem 6 categorii de produse:

  •     Garduri invizibile
  •     Zgarda de dresaj
  •     Zgarda antilatrat
  •     Zgarda de plimbare
  •     Aparat ultrasunete
Fiecare categorie are caracteristicile lui, cu care ajuta imbunatatirea comportamentul cainelui , usureaza dresajul lui, sau pur is simplu da libertate maxima pe care are nevoie patrupedul dumneavoastra fara sa distruga lucruri nedorite.

Garduri invizibile:
Contin :transmitator , receptor, calblu de delimitare

Gardurile DogWatch sunt invizibile deoarece cablul de delimitare , poate fi vizibil, lasat la suprafata, poate fi ascuns sub pamant, sau se poate monta pe gard, fiind astfel „invizibil” patrupedului.Perfect pentru siguranta Dumeavoastra si pentru siguranta cainelui. In felul asta evitati sa iasa cainele nedorit pe strada, si sa nu se piarda, sa nu fie lovit de o masina , tot odata sa aiba si libertate care este indispensabil pentru patrupedul dumneavoastra.

Zgarda de dresaj

Zgarda de dresaj BigLeash S-15 va permite sa trimiteti un semnal radio FM de la telecomanda portabila, la un receptor purtat de patruped. Avertizarea capteaza atentia patrupedului si poate fi utilizat pentru a consolida comenzi de formare sau sa-i distraga atentia de la un comportament nedorit.Usureaza dresajul, cainele invata cu ajutorul lui mult mai redepe.

Zgarda antilatrat

Zgarda antilatrat este defapt un dresor care monitorizeaza in continuu si atentioneaza cainele in momentul in care face lucruri nepermise .Evita latratul nedorit, cu ajutorul zgarzii o sa avem nopti linistite.

Zgarda de plimbare

Zgarda electrica este practic, un receptor care , atunci cand este pornit , elibereaza un stim electric in jurul gatul cainelui, prin doua post de contact care intra in contract cu pielea.In momentul in care cainele trage de lesa , zgarda porneste si obliga pe caine sa schimba comportamentul si sa nu mai traga.In felul asta plimarea cu cainele o sa fie relaxant.

Aparat ultrasunete

Aparatul de ultrasunete este impotriva cainilor,pentru aparare. Produce un sunet care este iritant cainelui si obliga sa retraga.