Gardul invizibil este alternativa cea mai bună la ținerea câinelui în lanț

favorite Vizualizari: 1402
Gardul invizibil este alternativa cea mai bună la ținerea câinelui în lanț
Câinii trebuie să petreacă cât mai mult timp în afara casei în aer liber. Le place să fie în mijlocul naturii unde pot fugii de voie, se pot juca nestingherit și să facă pe detectivul de mirosuri. Din păcate poteca ispititoare de miros nu se termină la hotarul proprietății tale și nici câinele tău nu se va oprii acolo. Atunci cum îi dai liber la alergat pentru prietenul tău blănos, astfel încât să rămână pe teritoriul curții tale unde nu îl pândește nici un pericol? Pentru orice problemă există mai multe soluții dintre care alegem cel care ne convine cel mai mult. Un gard standard din sârmă sau lemn poate fii o opțiune. Dar oare poate acest tip de gard să oprească patrupedul tău determinat să urmărească tentația mirosurilor și să nu sară peste sau să sape sub acesta o cale de scăpare? Probabilitate: 50/50 și dacă luăm în considerare și costul unui gard atunci este o opțiune destul de costisitoare.
Dresajul lătrătorului poate fi o altă opțiune plauzibilă, dar cam riscantă, mai ales dacă câinele nu este supravegheat îndeaproape.
Opțiunea a treia, folosit de mai mulți proprietari de câini este ținerea în lanț sau legarea săracului animal undeva în colțul ogradei. Cu siguranță această variantă v-a ține câinele în grădină, dar în același timp sunt și riscuri legat de securitatea și sănătatea patrupedului.
Caine captiv in lant
Dacă lanțul, gardul tradițional și dresajul de bază nu sunt răspunsuri adecvate pentru una dintre nevoile de bază ale câinelui tău, respectiv de a petrece nestingherit timp în aer liber atunci care este soluția?
Gardul ascuns sau ”invizibil” este alternativa excelentă pentru un gard tradițional, este mult mai sigur decât un lanț și mai puțin riscant. Înconjurându-ți proprietatea cu un gard invizibil, câinele tău va putea alerga cât îi țin forțele, v-a fi dresat să respecte granițele invizibile setate de tine și acest dresaj va fi reîntârit de semnalele de atenționare dacă se apropie prea tare de zona de avertizare. Mărimea, forma și așezarea spațiului de îngrădit este foarte flexibilă astfel încât poți delimita atât partea din față cât și cel din spate a curții tale, precum și grădina cu flori, bazinul de înot etc.
Gard ascuns Dogwatch
Și totuși, chiar cu această flexibilitate și factor de siguranță, sunt mai ieftine decât gardurile tradiționale.
Câinele tău merită un ”spațiu de joacă” sigur unde se poate mișca în voie. Ar fi cadoul ideal pentru el. Poți citi mai mult despre beneficiile, caracteristicile și modul de funcționare a gardurile invizibile aici.
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie