Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Hrana Platinum pentru patrupezii clientilor nostrii fideli

2017 se indreapta cu pasi repezi spre sfarsit. La inceputul acestui an ne-am exprimat dorinta de a rasplatăti fidelitatea clientilor nostrii. Tu doar trebuia sa achizitionezi un sistem gard invizibil Dogwatch si sa plasezi minim 3 comenzi și noi ti-am promis un cadou, si anume mancare uscata Platinum pentru cainele tau.
Hrana Platinum
Aceasta inregistrare blog pe langa faptul ca iti prezinta mancarea preferata a cainelui tau, doreste sa fie si un reminder. In cazul in care ai achizitionat anul acesta si esti deja fericitul posesor al gardului invizibil Dogwatch, ai plasat in perioada promotiei doua comenzi pentru accesorii si cu o noua comanda esti eligibil pentru rasplata noastra pentru fidelitatea ta, grabeste te mai ai doar cateva saptamani pana la sfarsitul promotiei pe data de 15 decembrie.Probabil si cainele tau ar dori acest lucru, pentru ca Platinum primul brand din lume certificat de catre TUV Rheinland pentru utilizarea carnii proaspete, este hrana naturala si sanatoasa, despre care viseaza orice patruped care a gustat acest produs.
TUV Rheinland
Indiferent de rasa cainelui tau, una dintre proprietatile anatomice comune tuturor acestor patrupede este dimensiunea tubului digestiv. Lungimea tractului digestiv la animale este direct proportional cu rapiditatea digestiei si absorbtiei substantelor nutritive. Alimentele greu digerabile au nevoie de un timp mai indelungat si un sistem digestiv lung. Cainele are un tub digestiv scurt ceea ce inseamna ca mancarea cainelui trebuie sa contina in mare parte alimente care se descompun repede in stomac si poate fi digerata usor. Hrana care detine aceste proprietati este carnea, tocmai de aceea produsele Platinum au in compozitia lor cel putin 70% carne proaspata cu un gust intens. Fata de celelalte produse similare aflate pe piata care contin resturi din abatoare, aditivi chimici, substante ademenitoare si potentiatori de aroma, acarieni care ajung in hrana, in timpul procesului de ambalare, hrana Platinum contine pe langa proteinele de calitate din carnea proaspata, vitamine si minerale, carbohidrati care sunt componente necesare pentru o alimentatie sanatoasa pentru caini. Datorita acestei compozitii stomacul nu este suprasolicitat si se goleste mai repede, pauza dupa mancare este mai redusa si se poate asigura cel mai bun aport de nutrienti precum si reducerea cantitatii de hrana.
Noi la Dogwatch.ro iti stam la dispozitie cu o gama larga a produselor Platinum, de la hrana uscata la hrana umeda si daca de Mos Nicolae sau de Craciun vrei sa oferi o surpriza memorabila cainelui tau (sigura a fost cuminte si ascultator :) ) nu ezita sa comanzi de pe site.