Cos de cumparaturi

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Oare câinele tău și-a fixat rezoluții pentru Noul An?

Noi oamenii avem obiceiul ca la începutul anului nou să ne stabilim obiective pe care vrem să le atingem în cursul anului: să ne lăsăm de fumat, să facem mai multă mișcare, să economisim mai mult, să călătorim mai mult, să facem mai multă mișcare, să petrecem mai mult timp cu familia etc. Dacă printre membrii familiei se numără și un patruped atunci poate și-a stabilit și el/ea niște rezoluții. Îți sugerăm patru obiective posibile în care accesoriile Dogwatch v-ar ajuta cu siguranță.

Stau acasă și nu mă aventurez în locuri interzise mie

Îi place câinelui tău să fugărească pisica vecinului? Să calce în picioare florile din grădină? Sau să hoinărească după ispite? Gardurile invizibile Dogwatch îl pot ajuta să se țină de “cuvânt”! Gardurile noastre ascunse vor ține patrupedul tău în perimetrul îngrădit, departe de orice potențial pericol sau zone cu probleme.
Ce este un gard ascuns? Un gard ascuns (cunoscut și ca gard invizibil) este un sistem care folosește unde radio pentru a ține câinele tău în zona de mișcare desemnat în curtea casei, sau departe de zone cum ar fi bazinul de înot, grădina cu flori sau zarzavaturi, terasa etc.
 

Să fiu un amic de nădejde și ascultător cu prilejul excursiilor

Un obiectiv foarte popular în cadrul rezoluțiilor de anul nou este să facem mai multă mișcare. Dacă acest obiectiv este și pe lista ta câinele tău poate fi un antrenor excelent și distractiv. Drumețiile cu animalul tău de companie este un mod fantastic să rămâi activ, dar înainte să vă aventurați prin păduri e bine să știi cât de receptiv este blănosul tău la comenzi.
O comunicare eficientă cu câinele tău este crucială atât pentru siguranța lui dar și pentru siguranța cărora nu le place compania unui câine în timpul excursiei. Zgarda de dresaj BigLeash S-15 este un accesoriu foarte folositor și util pentru a menține o comunicare eficientă cu patrupedul tău.
Pentru mai multe detalii despre Zgarda de dresaj BigLeash S-15 poți citi aici, sună-ne sau vizitează webshop-ul și comandă produsul.
 

Nu voi trage de lesă

Plimbarea câinelui tău nu ar trebui să fie povară, dar când te trage de lesă, poate fi supărător sau chiar dureros. Dacă amândoi vreți o îmbunătățire a situației în 2020 la capitolul plimbare pe lesă, încearcă Zgarda de plimbare SideWalker SW-5. Are șapte nivele de reglaj, poți seta nivelul potrivit câinelui tău. Atunci când câinele trage de lesă, presiunea zgărzii pe senzor activează fie un semnal de vibraţii, fie o stimulare electrică. Nivelul stimulului crește cu cât patrupedul trage mai tare și se oprește odată ce câinele nu te trage excesiv.
 

Gata cu lătratul excesiv

Câinii latră. Este un comportament normal al acestor patrupezi. Însă sunt exemplare care excelează la acest capitol. Latră în continuu când dai cu aspiratorul, îți sună telefonul sau noaptea aparent fără nici un motiv. Acest lătrat excesiv poate crea tensiuni în relația voastră, în relația cu vecinii, familia și alte animale de companie. Tocmai pentru a te scăpa de aceste situații stânjenitoare a fost creată Zgarda antilătrat BT-7. Acest accesoriu v-a schimba acest obicei nepopular al blănosului. Convinge-te aici că este produsul de care ai nevoie.
Îți urăm mult succes cu rezoluțiile fixate pentru anul în curs, și sperăm că noi de la DogWatch te putem ajuta să le respectați pe cele comune amândurora.
Sursă foto: dogingtonpost.com